۲۸ درصد مبتلایان به کرونا سوءتغذیه دارند
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،رئیس انجمن تغذیه ایران میگوید که ۲۸ مبتلایان به کرونا سوءتغذیه دارند. مصرف مواد غذایی ۸۵ درصد نیازها را تامین میکند و نیازی به مصرف مکمل مگر در موارد خاص وجود ندارد؛ برای مقابله با بیماری کرونا یا کووید ۱۹ بهترین شیوه ارتقا و تقویت سیستم ایمنی بدن و داشتن رژیم غذایی مناسب و سالم است.
پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود دریافتند که مصرف بیش از اندازه نمک میتواند به کاهش توانایی سیستم ایمنی منجر شود ۸۰ درصد دیابت، ۳۰ درصد سرطانها و ۵۰ درصد بیماریهای قلبی عروقی با تغذیه سالم قابل پیشگیری هستند. روزانه با مصرف ۴ واحد میوه و ۴ واحد سبزی مانند نارنج، لیمو ترش، انواع مرکبات، فلفل سبز و سبزیجات میتوان مقاومت بدن را بالا برد. مصرف روی، آهن و ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. مصرف انواع مغزیجات مانند گردو، بادام، سبزیجات با برگهای تیره و کدو حلوایی به عنوان دسر و سوپ نقش بسزایی در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارند.
برخی دستورات و توصیههای تغذیهای در دوران قرنطینه خانگی به شرح زیر پیشنهاد میشود؛
۱: استفاده از سوپهای خانگی که با موادی مانند لوبیا، گوجهفرنگی و سبزیجات یا سبزیجات ریشهای تهیه کرد. برای صبحانه گزینههای مناسب انواع توت، آجیل یا کره بادام زمینی هستند.
۲: استفاده از میوههای خشک مانند آجیلها و دانهها که منبع غنی از انرژی هستند، ولی در استفاده از میوههای خشک به دلیل سدیم در آنها باید احتیاط کرد.
۳: پرهیز در استفاده از سدیم که میتواند به کم آبی بدن کمک کنند و برخی از ذخایر ارزشمند آب را به خود اختصاص داد؛ بنابراین دریافت پروتئین برای تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با کرونا کافی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/