دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1399 - 14:55
سردار سپهر:

تفکرجهادی باید گسترش پیدا کند

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: مرحله نخست رزمایش کمک مؤمنانه با محوریت ۵۴ هزار پایگاه بسیج و بیش از ۱۰۰ هزار کانون، واحدو مراکز زیر پوشش این سازمان در کشور کلید خورده است.
کد خبر : 483084
13951116000730636218045585276678_94767_PhotoL.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، سردار پاسدار محمدحسین سپهر در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد،‌ اظهار کرد: این رزمایش بر اساس فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر مساوات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان، فقرا و اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا شکل گرفته است.
وی گفت: مرحله نخست رزمایش که از روز ۲۳ فروردین ماه سال جاری آغاز شده ۵۴ هزار پایگاه بسیج و بیش از ۱۰۰ هزار کانون، واحدو مراکز دیگر زیر پوشش سازمان بسیج در کشور برای به صحنه آوردن کمک های مومنانه مردم در جهت حمایت از نیازمندان و صاحبان مشاغل آسیب دیده از کرونا برای جبران بخشی از خسارت این بیماری بسیج شده اند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین و رئیس انجمن مدیریت جهادی کشور ضمن اشاره به اهمیت جهت دهی، هماهنگی و تعامل با تمامی نهادهای حمایتی، گفت: این اقدام بسیج باعث می شود در بحث جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی مردم تقسیم کار و تعیین محدوده ها با تعامل و هماهنگی خیلی بهتری صورت گیرد.
وی افزود: بسیج بر اساس نیازهایی که مردم دارند نه تنها در عرصه کمک به نیازمندان بلکه در عرصه های دیگر مثل غربالگری، کمک به توزیع اقلام بهداشتی، کمک به تولید داروها و تجهیزات مورد نیاز برای پیشگیری و مقابله با کرونا و بسیاری موارد دیگر ورود پیدا کرده است.
سردار سپهر گفت: سازمان بسیج مستضعفین در قالب این پویش مردمی ابتدا به دنبال شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی برای افراد نیازمند و آبرومند در جامعه است؛ چرا که امکان دارد این بیماری زمان بر باشد و جهادگران وبسیجیان ماه های بیشتری در خدمت نیازمندان باشند.
وی ادامه داد: توزیع عادلانه کمک های نقدی و غیر نقدی به نیازمندان به تناسب نیاز و میزان آسیب های وارده در اثر کرونا، بهره گیری از تمامی ظرفیت های مردمی، گروه های جهادی بسیج و نهادهای حمایتی و تعامل با آنها، فعال سازی تمامی نیکوکاران و هیئت های مذهبی، ائمه جمعه و جماعات، اقدامات رسانه ای و تبلیغات محیطی، استفاده از ظرفیت های فضای مجازی بسیج، پوشش خبری، مصاحبه، معرفی الگوهای برتر به جامعه، ایجاد اتاق رصد، پایش و جمع آوری گزارش های مردمی، ارائه گزارش هفتگی فعالیت‌ها و اقدامات رزمایش به مردم، معرفی سوژه‌ها به صدا و سیما، ایجاد انضباط مالی برای همه نهادهای حمایتی با هدف در جریان قرار گرفتن مردم از آخرین و بهترین فعالیت‌ها این پویش مردمی از دیگر اقدامات است.
وی در ادامه خطاب به تمامی آحاد جامعه یادآور شد: افرادی که ایده های خوبی برای کمک به نیازمندان دارند این ایده ها را به سازمان بسیج ارائه کنند تا در راستای اجرای رزمایش کمک مومنانه مورد استفاده قرار گیرد.
«ضرغام پرنیان» رئیس مجمع عالی جهادگران کشور نیز در این برنامه گفت: هم اکنون ۱۲ هزار گروه جهادی در کشور ثبت شده و از همه اقشار از هر سلیقه و فکری در فضای جهادی حضور دارند.
وی افزود: بسیج سازندگی در دو سال اخیر با همفکری صاحب نظرهای جهادی به این نتیجه رسیده که جهت هماهنگی بیشتر در حوزه جهادی یک شبکه متصل پیوسته در کشور داشته باشد.
رئیس مجمع عالی جهادگران کشور گفت: تمامی هدف مجمع در ذیل سیاست های سازمان بسیج سازندگی اینکه تلاش کند ضمن انجام عدم موازی کاری؛ خدمات بهتر به مردم ارائه شود و همینطور فعالیت های جهادی و گفتمان تفکر جهادی در کشور گسترش پیدا کند.
وی افزود: تاکید همیشگی مقام معظم رهبری اینکه باید گفتمان جهادی به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.
پرنیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ورود به موقع گروه های جهادی در پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا اظهار کرد: جهادگران تا از بین رفتن کامل این ویروس در کنار مردم هستند.
وی ادامه داد: نیروهای جهادی تاکنون در بحث پیشگیری، آموزش، سم پاشی معابرعمومی، تهیه و توزیع هزاران بروشور و پوستر به منظور آموزش و آگاهی بخشی درباره ویروس کرونا و نحوه اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از این بیماری در بین مردم، توزیع بسته های غذایی، بهداشتی، تولید ماسک و بسیاری موارد دیگر اقدامات و فعالیت های خوبی در سطح کشور انجام داده اند.
رئیس مجمع عالی جهادگران کشور اظهار کرد: گروه ‌های جهادی با حفظ موارد بهداشتی در کنار پزشکان حضور دارند و تا آخرین لحظه در کنار مردم هستند و لحظه ای هموطنان عزیز را تنها نخواهند گذاشت.
وی ادامه داد: بطورکلی در ۴۰ سال گذشته همواره بسیجیان و ساختارهای مردمی نقش زیادی در کمک به دستگاه های مختلف داشته ‌اند و هرگاه مردم در سازوکار بسیج در عرصه‌های مختلف ورود پیدا کرده اند ظرفیت های بزرگی را به وجود آورده اند.
حجت الاسلام «احسان بی آزار تهرانی» کارشناس مذهبی هم در برنامه امشب رهیافت رادیو اقتصاد ضمن اشاره به ثبت ۱۲ هزار گروه جهادی در کشور گفت: این مجموعه بسیار بزرگ می تواند گام دوم انقلاب را برای تمدن سازی اسلامی پیش از ظهور رقم بزند.
وی با تاکید بر اینکه باید به سمت گفتمان جهادی در جامعه حرکت کرد، افزود: این مواسات و همدلی مومنانه که حضرت آقا فرمودند این نیست که برای مثال موسسه خیریه ای بیاید یک هزینه ای بگذارد به فرض ۲۰ هزار بسته غذایی، بهداشتی و نظایر این اقلام را در بین نیازمندان توزیع کند بلکه مردم همه باید پای کار باشند.
بی آزار تهرانی ضمن اشاره به اینکه رزمایش مواسات اقدامی مثبت برای حمایت و کمک به اقشار مختلف مردم است، یادآورشد: همه نسبت به اطرافیان خود باید یک رسیدگی مجددانه و توجه بیشتر در این شرایط سخت کرونایی داشته باشد.
برنامه «رهیافت» کاری از گروه کشاورزی شبکه تخصصی رادیو اقتصاد است که از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت ۲۰ به مدت ۵۵ دقیقه به تهیه کنندگی «حمید رضا کجوری» با هدف تبیین سخنان روز رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور کارشناسان و تحلیل گران اقتصادی در قالب گفتگو محور و برنامه ترکیبی بر اساس تمامی بندهای اقتصاد مقاومتی بر روی موج اف ام ردیف ۹۸ مگاهرتز قرار می گیرد و علاقمندان جهت دریافت فایل صوتی برنامه می توانند به سایت این رادیو مراجعه کنند.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب