چرا در روزهای کرونایی نباید غذای سرد و سالاد الویه مصرف کرد؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف نکردن مواد غذاهای سرد در روزهای کرونایی مانند سالاد اولویه گفت: وقتی که ما غذای سرد مصرف میکنیم مانند نان، کیک، شیرینی که در بیرون از منزل پخته میشوند بهترین کار گرم کردن مجدد آنهاست.
او افزود: با توجه به ویروس کرونا اگر یک ماده غذایی در دمای ۱۰۰ درجه و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار بگیرد حتما آلودگی آن از بین خواهد رفت. همچنین هر چه دما پایینتر باشد مقدار زمان بیشتری نیاز است تا ویروس کرونا از بین رود.
جوزدانی تصریح کرد: وقتی ما هر غذایی را روی حرارت قرار میدهیم مانند نان یا هر غذایی دیگر باعث میشود تا آلودگی ویروسی کرونا را کمتر کنیم که ممکن است غذا از بیرون خریداری یا تهیه شده باشد؛ بنابراین این کار معمولترین و بهترین روش جهت پاک کردن ماده غذایی از آلودگی است.
جوزدانی ادامه داد: بعضی از افراد میگویند ما سالاد اولویه را در داخل منزل تهیه میکنیم و چرا باید مجدد آنرا گرم کنیم؟ اما اگر یک درصد احتمال دهیم که ممکن است هوایی آلوده از طریق ذرات تنفسی مانند عطسه، سرفه و ... به داخل خانه وارد شده باشد و در داخل غذا نفوذ کند دیگر قابل گرم کردن و مصرف نیست.
متخصصان تغذیه و رژیم درمانی توصیه میکنند تا برای پیشگیری از ابتلا به کرونا مصرف سبزیجات تازه ۳ وعده و میوه جات تازه ۲ وعده در طول روز را جدی بگیرید. همچنین برای افزایش مقاومت بدن در مقابل آلودگی بهترین روش این است که به هیچ عنوان از خارج منزل غذا تهیه نکنید؛ چرا که هیچ کدام از ما نمیدانیم افرادی که به تهیه این غذاها پرداخته اند تا چه میزان اصول بهداشتی را رعایت میکنند و توصیه آخر این است که از غذاهایی تهیه کنید که بتوان آنها را مجدد گرم کرد به علت اینکه ویروس کرونا در دمای بالا از بین خواهد رفت و در این شرایط ناگوار بهترین کار پرهیز از مصرف مواد غذایی است که نمیتوان آنها را قبل مصرف دوباره گرم کرد.
انتهای پیام/