کاظمزاده:
شرکتهای صنایع غذایی ملزم به غربالگری کارکنان هستند
مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: «همه شرکتهای تولیدکننده محصولات خوراکی باید بیش از گذشته موارد بهداشتی را الگو قرار دهند و کارکنان خود را از نظر کووید 19 غربالگری کنند.»
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمد کاظمزاده در نامهای به همه شرکتهای تولیدکننده صنایع غذایی در استان همدان آنها را ملزم به رعایت اصول بهداشتی بیشتر و کنترل ایمنی کارکنان درباره کووید 19 کرد.
مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: «با توجه به شیوع بیماری جهانی کووید 19 و مشکلات و عوارض ناشی از آن، مقتضی است درباره اخذ مجوزهای قانونی آغاز فعالیت از مراجع ذیصلاح، برای تشدید و تداوم کنترل و مراقبتهای بهداشتی همه کارکنان و غربالگری افراد مشکوک به کووید 19 و حفاظت فیزیکی اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام داده و نتیجه آن را بهصورت مکتوب به این مدیریت اعلام کنند.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/