پرهیز و محدودیتهای غذایی در دوران نقاهت کرونا
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از وبدا خراسانشمالی، نسرین علیزاده درباره محدودیتهای غذایی در دوران نقاهت بیماری کرونا اظهار کرد: «مواد شیرین و شیرینیها، آبمیوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، شکر، مربا، قند، نوشیدنیها و خوراکیهای محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ در دوران نقاهت کرونا استفاده نشوند.»
وی افزود: «از مصرف غذاهای سنگین مانند آش، گوشت، ماکارونی، سوسیس که هضم آن دشوار است پرهیز شود و غذاهای پرچرب و یا سرخکرده مانند سالاد الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا ،انواع کوکو و کتلت و مصرف انواع فست فود و غذاهای آماده فرآوریشده محدود شود.»
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی خراسانشمالی ادامه داد: «استفاده از ترشیجات و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن میشود ممنوع و نمک، شوریها و غذاهای کنسروی شور نیز کمتر مصرف شود.»
علیزاده عنوان کرد: «مصرف شیر و لبنیات که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی میکند به جز نوع پروبیوتیک آن، رب گوجه فرنگی، فلفل و انواع سسهای تند و سس خردل محدود شود.»
علیزاده درباره استفاده از روغنهایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی هشدار داد و توصیه کرد: «از روغنها و چربیهای حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و غیره ... نیز کمتر استفاده شود.»
وی خاطرنشان کرد: «محدودیتها و رژیمهای غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینهای دارند مانند دیابت، فشار خون بالا تداوم یابد.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/