دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1399 - 13:05
نقوی حسینی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

انتقاد از برگزاری جلسات علنی مجلس/ کشور برای رهایی از کرونا یک‌ماه باید کامل قرنطنیه شود

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری جلسات مجلس به صورت علنی به صلاح نبوده و مغایر با قانون است.
کد خبر : 481333

سید حسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با انتقاد از تصمیم‌های بداهه در دولت و مجلس در رابطه با شیوع بیماری کرونا در کشور اظهار کرد: مبارزه با ویروس کووید 19 باید اولویت همه مردم و مراجع تصمیم‌گیر باشد و همه باید مطیع برنامه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا باشند تا بتوانیم با این پدیده مبارزه کنیم و این راهی است که تمام کشورهای دنیا امروز در پیش گرفته‌اند.


وی افزود: متخصصان تنها راه مقابله با این ویروس را قرنطینه کامل عنوان می‌کنند و چاره‌ دیگری برای آن متصور نیست. 


نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با اظهار تأسف از حضور مردم در خیابان‌ها و بازار تصریح کرد: این نشان می‌دهد نتوانسته‌ایم خطر ویروس را به خوبی برای مردم تبیین کنیم؛ بنابراین قرنطینه کامل تنها راه حل مبارزه با این ویروس است.


نقوی حسینی گفت: دستورات پزشکی ستاد مبارزه با کرونا و وزیر بهداشت مبتنی بر ادامه قرنطینه است و معتقدند به هیچ وجه نباید تماسی صورت گیرد، اما متأسفانه موضع‌گیری‌ها در مقام‌های کشور مردم را در نحوه برخورد با موضوع سردرگم می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: صحبت از عادی سازی شرایط از سوی مسئولان نه تنها خدمت به کشور و آینده آن نیست، بلکه صدمات جبران‌ناپذیری را برای کشور خواهد داشت. اگر امروز تصمیم قاطع برای قرنطینه کامل در قبال بیماری نگیریم قطعاً سال‌های آینده باید خسارت ناشی از تصمیم‌های نادرست را بپردازیم.


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یک ماه قرنطینه کامل می‌تواند به قطع کامل این زنجیره منجر شود و کشور را نجات دهیم.


نماینده مردم ورامین همچنین با انتقاد از تصمیم هیئت رئیسه برای برگزاری جلسات علنی حضوری نمایندگان گفت: در حالی که ستاد ملی مبارزه با کرونا دائماً اعلام می‌کند که هنوز هیچ منطقه‌ای وضعیت سفید ندارد و تجمع دو نفر هم می‌تواند مخاطره آمیز باشد، نهاد قانون‌گذاری جلسه علنی تشکیل می‌دهد و می‌خواهد 290 نماینده را کنار یکدیگر جمع کند که این خلاف قانون است.


نقوی حسینی بیان کرد: نمایندگان مجلس هرکدام از یک منطقه به صحن می‌آیند و ارتباط گسترده با مردم دارند، طبق اعلام متخصصان شاید افراد نشانه‌های ویروس را نداشته باشند، اما امکان حامل بودن هست. بنابراین جمع کردن این افراد در یک مکان به لحاظ امنیت سلامت کار درستی نیست.


وی ادامه داد: صندلی‌های مجلس به گونه‌ای است که امکان جابه‌جایی آنها وجود ندارد و فاصله‌گذاری میان نمایندگان ممکن نیست. چه ضرورتی دارد که 290 نماینده را زیر یک سقف جمع کنیم. این در حالی است که تشکیل جلسه علنی مجلس با حضور تنها 290 نماینده ممکن نیست. چرا که در تشکیل هر جلسه علنی مجلس 2 هزار کارمند به خدمت گرفته می‌شود.


نماینده مردم ورامین با بیان اینکه کارشناسان، دبیران کمیسیون‌ها، راننده نمایندگان، حفاظت مجلس و ... از جمله افرادی هستند که با تشکیل جلسه علنی باید در پارلمان حضور داشته باشند، اظهار کرد: خطر ابتلا به بیماری یک موضوع جدی است. وقتی رئیس مجلس شورای اسلامی به بیماری مبتلا می‌شود و همه را نگران می‌کند، دیگر تعارفی وجود ندارد.


نقوی حسینی گفت: این تصمیم هیئت رئیسه را خطرناک می‌دانم و درخواستم لغو جلسه حضوری و ادامه جلسات مجازی است. اکنون در تمام دنیا کلاس‌های درس و دیگر جلسات به صورت مجازی برگزار می‌شود، چطور نهاد قانون‌گذاری نمی‌تواند جلسه مجازی برگزار کند.


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: این نهادها در 20 سال گذشته چه می‌کردند که حتی نتوانسته‌اند زیرساخت‌های بدیهی‌ترین ارتباطات مجازی کشور را فراهم کنند؟ اینگونه نقاط ضعف کشور مشخص می‌شود. اگر این ضعف از زیرساخت نیست و از مدیریت است اعلام کنند تا راه حلی پیدا شود. چطور مجلس شورای اسلامی نمی‌تواند جلسات خود را به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کند؟


وی با اشاره به این موضوع که نمایندگان زمانی هم که در جلسات علنی حضور دارند آرای خود را از طریق فضای مجازی برای هیئت رئیسه ارسال می‌کنند، خاطرنشان کرد: چه فرقی می‌کند که نماینده در قرنطینه این کار را بکند یا در داخل صحن علنی! به شخصه جلسات علنی مجلس را خطرناک می‌دانم و معتقدم وقتی زیارتگاه‌ها و نماز جمعه و جماعات ممنوع می‌شود چگونه توقع می‌رود جلسات نمایندگان حضوری برگزار شود؟


نقوی حسینی تصریح کرد: چنین تصمیم‌هایی در شرایط بحران بیماری مردم را سردرگم و در پیروی از قوانین قرنطینه سست می‌کند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب