کاهش 2 هزار و 500 میلیارد تومانی درآمد شهرداری تهران بهدلیل شیوع کرونا/ موردی از ابتلا در گرمخانهها نداشتیم
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا پیروز حناچی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در خصوص گزارش عملکرد کرونایی شهرداری تهران اظهار کرد: از دوم اسفند ماه که رسماً اولین وضعیت اپیدیمی در کشور اعلام شد، ستاد کرونای شهرداری تهران فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت بحران که بهمنظور چنین شرایطی طراحی شده بود فعال شده و 5 کمیته در آن شکل گرفت که از مهمترین تصمیمات اتخاذ شده در آن بهکارگیری 20 هزار نیروی خدمات شهری در ضدعفونی شهر تهران، ارائه خدمات آموزشی در 300 سرای محله، تولید بیش از 300 محتوای آموزشی چندرسانهای درباره کرونا و توزیع بیش از 40 هزار بسته بهداشتی به نیازمندان و مددجویان بود.
شهردار تهران در ارتباط با فعالیت گرمخانهها نیز گفت: ماهانه حدود 66 هزار نفر روز در 21 گرمخانه تهران پذیرش میشوند که سه وعده غذا و خدمات پزشکی و بهداشتی دریافت میکنند. خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از آلودگی به ویروس کرونا را در گرمخانههای پایتخت نداشتیم.
حناچی در ادامه با بیان اینکه در نوروز امسال مردم را به در خانه ماندن تشویق کرده و تمهیدات لازم را نیز برای فراهم کردیم، عنوان کرد: ما ظرفیتهای آزاد خود را بهصورت آنلاین در اختیار مردم قرار دادیم که از آن جمله میتوان به برگزاری 14 کنسرت آنلاین در 14 روز در برج میلاد اشاره کرد.
وی در ادامه به فعالیت میادین میوه و ترهبار در ایام نوروز اشاره کرد و افزود: در ایام نوروز به جز یک روز تعطیلی 250 میدان میوه و ترهبار به ارائه خدمت پرداخته و روزانه با 10 هزار لیتر ماده ضدعفونیکننده ضدعفونی میشوند.
شهردار تهران ادامه داد: 6 هزار و 790 کارمند و کارگرمیادین میوه و ترهبار روزانه برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا غربالگری و تبسنجی میشوند. براساس نظرسنجیها 71 درصد رضایت مشتریان را در میادین داشتهایم که این موضوع از نقاط قوت ما بوده و سعی میکنیم کیفیت خدمات خود را بهبود ببخشیم.
حناچی همچنین به راهاندازی فروش آنلاین در 12 میدان میوه و ترهبار، فعالیت 42 فروشگاه شهروند با 3 هزار و 500 نیرو اشاره کرد که 8 مرکز آن بهصورت شبانهروزی به ارائه خدمت میپردازند اشاره کرد.
وی در ارتباط با اقدامات پیشگیرانه شهرداری تهران در بحث ضدعفونی نیز عنوان گفت: روزانه 5 هزار اتوبوس، 60 هزار تاکسی و یک هزار و 500 واگن مترو ضدعفونی میشوند.
شهردار تهران ادامه داد: 50 سوله بهمنظور آمادهباش برای شرایط قرنطینه آماده شده و و خط 136 و 137 نیز بهمنظور دریافت گزارشات کرونایی آماده ارائه خدمت به شهروندان تهران هستند.
حناچی با بیان اینکه با تعطیلی تفکیک پسماند محلی میزان تولید پسماند در پایتخت به 7 هزار و 200 تن افزایش یافت، گفت: برای اینکه بتوانیم با این شرایط به فعالیت بپردازیم تفکیک پسماند را از درب منازل در دستور کار قرار دادهایم. زبالههای عفونی بیمارستانها نیز از ۸۰ به ۱۰۰ تن در روز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: تاکنون 60 هزار دستکش و ماسک در بین پاکبانان توزیع و خوشبختانه آلودگی در میان این افراد گزارش نشده است.
شهردار تهران همچنین به تعطیلی یک هزار و 442 مکان ورزشی، 2 هزار و 269 بوستان اشاره کرد و عنوان کرد: تاکنون بیش از یک هزار جلسه بهصورت ویدئوکنفرانس برگزار شده است.
حناچی افزود: تاکنون ضدعفونی بیش از 5 هزار و 200 نقطه از شهر تهران با همکاری 200 اکیپ آتشنشانی انجام شده است.
وی در ارتباط با کاهش درآمد شهرداری تهران با شیوع ویروس کرونا نیز گفت: 2 هزار و 500 میلیارد تومان از درآمدهای شهرداری تهران کاهش پیدا کرده و همکاران من در تلاش هستند تا با رایزنی نسبت به جبران آن اقدام کنند.
شهردار تهران همچنین به همدردی شهرداری با مردم چین از طریق برگزاری ویدئومپینگ که برای شهر ووهان در برج آزادی انجام شد اشاره کرد و گفت: این اقدام سبب شد تا علاوه بر تقدیر شهردار پکن کمکهای بهداشتی به وزارت بهداشت ارسال شود و یک دستگاه امحا زبالههای بیمارستانی با ظرفیت ۸۰۰ کیلو در ساعت نیز در حال حمل به ایران است و خیلی بیش از آنچه که ما کمک کردیم در شرایط کرونایی به ما کمک کردند.
حناچی در پایان گفت: معتقدم به قول شهید سلیمانی در هر بحرانی یک فرصت نهفته است و مهم این است که برنامهریزی کنیم و نترسیم و نترسانیم.
انتهای پیام/ 4105/
انتهای پیام/