دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 فروردين 1399 - 10:38
گزارش آنا از شیوع کرونا در جهان؛

ترامپ: آمریکا 2 هفته سخت و دردناک پیش رو دارد/ تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های فرانسه

فرانسه در حالی که ظرفیت بیمارستان‌هایش برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا تکمیل شده است، از آمریکا خبر می‌رسد که رئیس‌جمهور این کشور وضعیت دو هفته آینده را برای این کشور سخت توصیف کرده است.
کد خبر : 480497
2.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، هم‌زمان با افزایش انتقادات از دولت آمریکا به دلیل واکنش دیرهنگام به شیوع ویروس کرونا، شمار ابتلای روزانه به این ویروس در این کشور شاهد افزایش بیش از 20 هزار نفری بود.


طبق آمار اعلام شده در وبسایت دانشگاه «جان هاپکینز»، از روز گذشته تاکنون 24 هزار و 384 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا گزارش شده است. همچنین 732 آمریکایی نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.


به این ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در آمریکا به 188 هزار و 172 نفر و تعداد قربانیان آن نیز به 3 هزار و 873 نفر رسید. 


بیشتر بخوانید:


لحظه شماری اروپائیان برای «طلاق‌ کوویدی» در قرنطینه


آمریکا


دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمریکا گفت: اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در ۳۰ روز آینده موضوع مرگ و زندگی است. دو هفته آینده بسیار سخت و دردناک خواهد بود. 


ترامپ


دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا


وی با بیان اینکه آمریکا سخت‌ترین دو یا سه هفته تاریخ این کشور را پیش رو دارد، افزود: کارگروه کاخ سفید برای مقابله با شیوع کرونا تخمین زده است این ویروس می‌تواند تا زمان فروکش کردن، حتی اگر دستورالعمل‌های کنونی فاصله‌گذاری اجتماعی هم رعایت شود، ۱۰۰ هزار تا ۲۴۰ هزار قربانی روی دست دولت بگذارد.


این در حالی است که «آندریو کوومو»، فرماندار ایالت نیویورک هشدار داد هنوز نبرد اصلی با ویروس کرونا در آمریکا فرا نرسیده و اوج شیوع این ویروس در 14 تا 30 روز آینده است.


وی که در کنفرانسی خبری صحبت می‌کرد، افزود: واشنگتن می‌دانست کرونا سرانجام به این کشور خواهد رسید، اما واکنش به آن دیر هنگام بود و باعث بروز فاجعه کنونی شد.


کوومو همچنین از مثبت شدن تست کرونای برادرش، «کریس» که یکی از مجریان معروف شبکه خبری سی‌ان‌ان است، خبر داد و گفت که وی در منزلش در قرنطینه به سر می‌برد.


«آنتونی فاوچی»، عضو کارگروه مبارزه با کرونا در آمریکا گفت: ما در كارگروه موضوع ماسک زدن عموم مردم را همچنان در دستور کار داريم، ولى اولويت در اين زمينه با كادر درمان است.


وی افزود: اگر به مرحله‌ای برسيم كه كمبود ماسک نداشته باشيم شايد از همه مردم بخواهيم ماسک بزنند.


اين پيشنهاد در حالى است كه كارشناسان مختلف مردم آمريكا را از خريد ماسک نهى مى‌كردند و آن را در پيشگيرى از ابتلا به كرونا مؤثر نمى‌دانستند.


وزارت دفاع آمریکا نیز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این وزارتخانه را 1259 نفر و قربانیان این ویروس را نیز چهار نفر اعلام کرد.


پنتاگون


پنتاگون


طبق اعلام وزارت دفاع آمریکا،‌ از تعداد مبتلایان، 673 نفر نظامی بوده و 247 نفر از اعضای غیر نظامی پنتاگون هستند. همچنین 212 نفر نیز از نزدیکان کارمندان پنتاگون و 72 نفر نیز بازنشستگان این وزارتخانه هستند.


ولادیمیر پوتین، رئيس‌جمهور روسیه به دونالد ترامپ پیشنهاد کمک با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا را کرده و ترامپ نیز با این پیشنهاد موافقت کرده است. در همین راستا یک فروند هواپیمای حامل تجهیزات پزشکی روسیه عازم آمریکا می‌‌شود. 


اروپا


وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرد در 24 ساعت گذشته ۸۳۷ نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور اروپایی به 12 هزار و 428 نفر افزایش یابد.


همچنین در همین مدت 4 هزار و 53 مورد دیگر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شد تا مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 105 هزار و 792 نفر برسد.


منطقه «لومباردیا» در شمال ایتالیا که کانون شیوع ویروس کرونا در این کشور بوده است، همچنان بیشترین آمار ابتلا و مرگ را در این کشور دارد. در 24 ساعت گذشته دست کم 381 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این منطقه جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان کرونا در لومباردیا به 7 هزار و 199 نفر رسید.


در اسپانیا شمار مبتلایان به 94 هزار و 923 نفر و جان‌باختگان به 8 هزار و 464 نفر رسیده است.


در فرانسه و در 24 ساعت گذشته مجموع قربانیان کرونا به 499 نفر رسید تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به 3 هزار و 523 نفر برسد.


همچنین ابتلای 7 هزار و 578 نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا مثبت اعلام شد تا مجموع مبتلایان به 52 هزار و 128 نفر برسد. تاکنون 7 هزار و 927 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه توانسته‌اند بهبودی خود را بدست بیاورند.


دو روز پیش رئیس فدراسیون بیمارستان‌های فرانسه اعلام کرد ظرف ۴۸ ساعت آینده بیمارستان‌های این کشور دیگر قادر به پذیرش بیماران جدید نخواهند بود.


غرب آسیا 


وزیر حج عربستان در سخنانی گفت: از کشور‌های اسلامی می‌خواهیم پیش از اقدام به برنامه‌ریزی برای حج امسال صبر و تأمل کنند تا وضعیت ویروس کرونا مشخص شود.


وزارت بهداشت عراق اعلام کرده که 65 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و ازجمله 22 مورد جدید در نجف شناسایی شده است.


همچنین چهار مورد جدید مرگ بر اثر کرونا در عراق ثبت شده است و 18 مورد دیگر نیز بهبود یافته‌اند.


عدنان الزرفی، نخست‌وزیر مکلف به تشکیل کابینه عراق خواستار اتخاذ اقداماتی فوری برای حمایت از قشر آسیب‌پذیر و کم درآمد جامعه شد.


عدنان الزرفی


عدنان الزرفی،  نخست‌وزیر عراق


«صفاء التمیمی»، سخنگوی گروه «سرایا السلام» وابسته به جریان صدر عراق می‌گوید در حالی که در عراق و همه دنیا تلاش‌ها برای مقابله با شیوع کرونا بسیج شده است، می‌بینیم که این فقط آمریکاست که طبق معمول بر طبل جنگ می‌کوبد. 


وزارت بهداشت ترکیه تعداد مبتلایان 24 ساعت گذشته این کشور را 2 هزار و 704 نفر اعلام کرد.


طبق گزارش وزارت بهداشت ترکیه، 15 هزار و 422 نفر آزمایش کرونا دادند که از این تعداد 2 هزار و 704 نفر دیگر به مبتلایان کرونا افزوده شده است.با توجه به این آمار مجموع مبتلایان به کرونا به 13 هزار و 531 نفر افزایش یافته که از این تعداد 214 نفر جان خود را از دست داده‌اند.


آسیا


در چین تاکنون 81 هزار و 518 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که 76 هزار و 52 نفر بهبود یافته‌اند.


«هوا چونگ یینگ»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانسی مطبوعاتی در شهر پکن در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای شانه خالی کردن از انفعال خود در مبارزه با کروناویروس و اتهام‌زنی علیه چین گفت: سیاه نمایی دیگران، حمله، مقصر شمردن دیگران و شانه خالی کردن از مسئولیت، زمان از دست رفته در مقابله با شیوع بیماری را جبران نخواهد کرد. کشورهای جهان فقط با تقویت همبستگی و همکاری می‌توانند هر چه زودتر بر این ویروس غلبه کنند.



برخی رسانه‌های خارجی به تازگی گزارش کردند که چند سیاستمدار آمریکایی انفعال دولت این کشور در مبارزه با کرونا را فرافکنی و مقصر آن را چین معرفی می‌کنند. برخی سیاستمداران انگلیسی هم مدعی شدند که چین باید «عدم اطلاع رسانی درست» خود را جبران کند.



مقامات دولت هند مرکز تبلیغات اسلامی این کشور را به دلیل جلوگیری از گسترش کرونا تعطیل کردند. درهای این مرکز در حالی به روی مسلمانان بسته شد که بیش از یک قرن به تبلیغ و گسترش اسلام در این کشور پرداخته است .


این مؤسسه اسلامی پیش تر دولت محلی را متهم کرده بود که به بهانه شیوع کرونا در حال پیشبرد اهداف نژادپرستانه خود علیه مسلمانان است، چرا که کمتر مشاهده شده که از اجتماعات مذهبی هندوها یا دیگر آیین‌های مستقر در این کشور جلوگیری کرده باشد.


مقامات دهلی‌نو می‌گویند که این مرکز در بحبوحه اجرای قوانین قرنطینه با برگزاری مراسم مذهبی قوانین کشور را نقض کرده است، به گونه ای که چندین نفر در مراکز مربوط به جماعت تبلیغی کرونا گرفته و هفت نفر نیز جان باخته‌اند.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب