دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کدام میوه‌ها برای مقابله با کرونا مفید است؟

تغذیه در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بسیار اهمیت دارد و با داشتن برنامه تغذیه می‌توان از ابتلا به این ویروس جلوگیری کرد.
کد خبر : 480064

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس کرونا چند ماهی است که بسیاری از کشورهای جهان را درگیر خودش کرده است.


از اواخر بهمن ماه سال جاری ایران درگیر ویروس کرونا شد و تاکنون این ویروس بیش از 600 هزار نفر در جهان را مبتلا کرده است و نزدیک به  ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر هم بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.


علائم این بیماری بسیار شبیه به آنفولانزا یا سرماخوردگی معمولی است که با تب بالا، سرفه، سردرد و تنگی نفس همراه است . هرچند در موارد شدیدتر منجر به مشکلات تنفسی و مرگ می شود. 
برای پیشگیری از ابتلا به کرونا تغذیه و خوراک بسیار می‌تواند مفید باشد. رابطه مستقیمی بین نوع تغذیه و سیستم ایمنی بدن وجود دارد. سیستم ایمنی مجموعه ای از سلول ها و اجزایی است که باعث حفاظت بدن در برابر بیماری ها شده و در صورت بروز بیماری باعث بهبودی و سلامتی می شود. وظیفه ی اصلی سیستم ایمنی تخریب باکتری ها، ویروس ها و انگل‌هاست.


ویتامین C در این مواد غذایی به میزان فراوان وجود دارد: گریپ‌فروت پرتقال نارنگی لیمو شیرین لیمو ترش فلفل دلمه ای انواع کلم آویشن جعفری کیوی آناناس نکته مهم دیگر این است که در مصرف کربوهیدرات (قند) باید اصل تعادل رعایت شود چرا که دریافت کم و یا زیاد کربوهیدرات، هر دو باعث اختلال در فعالیت سیستم ایمنی بدن می‌شود.


ویتامین های A ، D ،E ،B ، C و عناصر روی و سلنیوم در فعالیت و تنظیم سیستم ایمنی نقش دارند، بنابراین مصرف منابع غذایی آن ها و یا مکمل این ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی باید مصرف شوند. 


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر
هلدینگ شایسته