دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا بررسی می‌کند؛

محصولات غذایی با طبع گرم تأثیری بر نابودی کرونا دارد؟

این روزها با اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از مردم از خود می‌پرسند که آیا مصرف غذاهای با طبع گرم تأثیری بر مقابله با کرونا دارد؟
کد خبر : 479811
طبع+گرم.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس کرونا این روزها به خبر اول بسیاری از خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تبدیل شده و اقتصاد بسیاری از کشورها را تحت تأثیر خود قرار داده است.


در این راستا بسیاری از مردم نیز با رصد لحظه‌به‌لحظه اخبار کرونا از مبتلایان به این ویروس و احیاناً بهبودیافتگان و درگذشتگان آگاه می‌شود و برای مقابله با کرونا ضمن رعایت توصیه‌های مردم دنبال راهی برای دور کردن خود و خانواده‌هایشان از این بیماری هستند.


طی روزها و هفته‌هایی که ایران با شیوع بیماری کرونا تحت تأثیر قرار گرفته، روش تغذیه مناسب و ورزش عامل مهم پیشگیری از ویروس کرونا و مقابله با آن بوده است.


عده‌ای از پزشکان نیز مردم را به استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های با طبع گرم توصیه می‌کنند و برخی پزشکان نیز با تردید نسبت به این موضوع می‌نگرند.


متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه می‌گوید: «استفاده مردم از خوراکی‌های با طبع گرم سیستم ایمنی بدن آنان را قوی‌تر می‌کند و از قدرت ویروس کرونا خواهد کاست.»


حسن اکبری، مردم را به مصرف غذاهایی مانند گوشت گوسفند، روغن‌های حیوانی، روغن زیتون، روغن ارده کنجد، نان سبوس‌دار، عسل، خرما، کشمش، بادام، فندق، گردو، پسته، از میوه‌ها سیب، گلابی، به، انجیر و توت خشک و از حبوبات نخود و لپه توصیه می‌کند و متذکر می‌شود: «این موضوع موجب تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا می‌شود.»


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب