ساخت واکسن برای کرونا ممکن است چند سال طول بکشد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، صدرالله محمودی گفت: 80 درصد بیماران مبتلا به کرونا به هیچ اقدامی نیاز ندارند و فقط باید در خانه از خود مراقبت کنند؛ ۲۰ درصد دیگر افراد مبتلا، بر اساس علائم در سه سطح خفیف، متوسط و شدید دستهبندی میشوند و باید بر این اساس یا بستری شوند و یا تحت درمان قرار گیرند.
وی افزود: مشکلی که وجود دارد این است که الان هر فردی که تب و سایر علائم عمومی را دارد به بیمارستانها مراجعه میکند؛ درصورتیکه الان مرکز عفونت و انتقال کرونا در سطح شهر، بیمارستانها هستند! مردم باید بر اساس سامانه راهاندازی شده در وزارت بهداشت، در صورت لزوم به بیمارستان مراجعه کنند.
رئیس سابق اورژانس بیمارستان بقیهالله (عج) در خصوص میزان اعتماد به کیتهای تشخیصی کرونا اذعان کرد: با توجه به مشابه بودن علائم عمومی آنفلوآنزا و کرونا، نباید تنها به نتایج کیتها اتکا کرد زیرا این کیتها تا ۵۰ درصد خطا دارند و احتمال دارد نتیجه کیت مثبت باشد اما فرد مبتلا به ویروس کرونا نباشد؛ بنابراین تب، سطح اکسیژن خون و درگیری ریوی در سیتیاسکن برای تشخیص قطعی کرونا باید مدنظر قرار بگیرد؛ ما مواردی را داریم که فرد، این سه علامت را دارد و بهعنوان فرد کرونا مثبت از دید پزشکی تلقی میشود اما تست تشخیصی کیت او منفی شده است! بنابراین نباید صرفاً بر اساس نتایج کیت اظهارنظر کرد.
وی کشندگی آنفلوآنزا را در جوامع مختلف از ۵ تا ۱۰ درصد متغیر دانست و افزود: درحالیکه میزان کشندگی کرونا حدود ۳ درصد است؛ فقط یک مشکل در بیماران مبتلا به کرونا این است که زمان بستری آنها در بیمارستان بهصورت میانگین حدود دو هفته است که این میزان در خصوص آنفلوآنزا یک هفته است.
محمودی مهمترین منطقه انتقال و ابتلا به کرونا را از پیشانی تا دهان معرفی کرده و ادامه داد: اصل کلی برای این بیماریهای ویروسی این است که باید از پیشانی تا دهان (T-ZONE) محافظت کرد تا فرد سالم، دچار بیماری نشود؛ بیماریهای عفونی ویروسی، بیشتر از کف دست منتقل میشوند بنابراین در صورت لمس سطوح باید ۲۰ تا ۲۵ ثانیه دستهای خود را با آب و صابون بشوییم یا از مواد ضدعفونیکننده استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: ساخت واکسن و دارو، ممکن است چند سال طول بکشد، برای ساخت دارو باید آزمونوخطا صورت بگیرد و سپس به تولید انبوه برسد؛ بنابراین هرگونه تبلیغی در فضای مجازی چه بر پایه گیاهی و چه شیمیایی بهصورت جدی رد میشود و هیچ دارویی تابهحال برای درمان کرونا بهصورت اختصاصی تولید نشده است؛ داروی ۰۱۲۴ نیز هیچ تأثیری در پیشگیری و درمان کرونا ندارد.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/