ترکیب گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن ساخته شد/ تولید 8 گیاه دارویی
مهرداد عطاییکچویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد درباره تولید ترکیب گیاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار کرد: «برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با التهابات و عوامل ایجادکننده سرماخوردگی ترکیب گیاهی بهصورت دمنوش در مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی این واحد دانشگاهی تولید شد.»
وی افزود: «این ترکیب گیاهی تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و دارای مجوز از سازمان غذا و دارو و انجمن علمی گیاهان دارویی ایران نیز هست.»
دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی و مسئول هسته فناور اکسترا داروی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در مورد ترکیبات این گیاه گفت: «این دمنوش که عمده ترکیبات آن شامل سرخارگل و آویشن است، بسیار مؤثر در جلوگیری از سرماخوردگی بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.»
عطاییکچویی اضافه کرد: «بر اساس این کار توانستیم گیاهان دارویی را برای نخستینبار در کشور به صورت ارگانیک واقعی؛ یعنی تولید محصولات سالم که عاری از سموم و بقایای فلزات سنگین است، تولید کنیم.»
وی که در حاشیه بازدید رئیس واحد شهرکرد از واحد فرآوری تولید گیاهان دارویی با خبرنگار آنا گفتگو میکرد، ادامه داد: «کارگاهی که در آن این ترکیب گیاهی ساخته شده یکی از مراکز فناور است و زیر نظر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با عنوان واحد فناور کچوان فعالیت میکند.»
تولید 8 گیاه دارویی در مزرعه تحقیقاتی
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد عنوان کرد: «در مزرعه آموزشی، تحقیقاتی دانشگاه، هشت گیاه دارویی را به صورت پایلوت در حدود 4 هکتار از زمینهای این واحد دانشگاهی تولید خواهیم کرد که نشاهای آن تا اردیبهشت سال آینده آماده کاشت در این مزرعه خواهند شد.»
عطاییکچویی مطرح کرد: «تعداد محصولات این کارگاه، حدود 82 محصول است که توانستیم مجوز ساخت کارگاهی یا به عبارتی سیب سلامت را برای 19 محصول با پروانههای مختلف بگیریم.»
وی در راستای تولید محصولات مختلف توضیح داد: «دمنوشهایی برای کبد چرب و کاهش چربی خون، مناسب برای لاغری، کنترل فشار خون، سرماخوردگی و آرام بخشها تولید کردیم.»
دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه مصرف دمنوش سرخال گل و آویشن به آنا گفت: «برای استفاده از این محصول کافی است یک قاشق غذاخوری از آن را در یک قوری بریزیم و بگذاریم نیم ساعت دم بکشد و در طول روز دو وعده از این دمنوش را استفاده کنیم. با این روش استفاده، میتوانیم سیستم ایمنی بدن خود را در برابر سرماخوردگی تقویت کنیم.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/