دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگوی آنا با متخصص تغذیه مطرح شد؛

برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا چه میوه‌ای مصرف کنیم؟

یک متخصص تغذیه استفاده از لیموترش، سیب، نارنج، پرتقال، سبزیجات و مغزیجات را اقدامی مفید برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: مصرف این موارد موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
کد خبر : 477148
22.jpg

زهرا رضایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا گفت: ویروس کرونا به محض ورود به بدن، سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند، لذا استفاده از میوه‌هایی که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر واقع شود. از آنجایی که ویروس کرونا به سه بخش ریه، قلب و کلیه بیشتر از سایر قسمت‌های بدن آسیب وارد می‌کند، توصیه می‌شود موادی که موجب تقویت این سه بخش می‌شود، در این ایام مصرف شود.


وی ادامه داد: یکی از مواردی که در طب ایرانی نیز به آن اشاره شده است، مصرف گیاه انیس ستاره‌ای است. البته این گیاه در ایران رویش ندارد اما در بازار و عطاری‌ها موجود است و مصرف این گیاه اثرات ضدویروسی دارد و موجب پاکسازی بدن خواهد شد. مصرف توت سفید، جو پوست کنده، شنبلیله، سیب، گل محمدی و گیاه جعفری نیز می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. از طرفی زعفران نیز خاصیت ضدویروس دارد و مصرف آن موجب تقویت قلب و ریه می‌شود.


این متخصص تغذیه با بیان اینکه در این ایام مصرف سوپ جو نیز توصیه می‌شود، گفت: مصرف میوه‌هایی که دارای آهن، روی و یتامین آ هستند نیز موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. در این ایام باید میوه بسیار مصرف شود و استفاده لیموترش، نارنج، پرتقال، فلفل سبز و سبزیجات برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا توصیه می‌شود.


رضایی اظهار کرد: مردم در ایام کرونایی هرگز به سمت مصرف موادی نظیر کالباس، سوسیس، غذاهای چرب و کباب‌هایی که به‌طور کامل پخته نشده‌اند نروند. مصرف فست‌فودها در این ایام به‌شدت می‌تواند خطرناک باشد.


وی ادامه داد: استفاده از مغزیجات نیز همانند بادام، گردو، فندق، سویا و ذرت می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود و امیدواریم هموطنان با توجه ویژه به هشدارهای وزارت بهداشت، بتوانیم بیماری کرنا را شکست دهیم.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب