ضدعفونی 245 بازار میوه و ترهبار برای مقابله با شیوع کرونا
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران، سید سعید راد با اعلام اینکه ضدعفونی میادین و بازارهای میوه و ترهبار بر اساس شیوهنامه اختصاصی کنترل محیطی معاونت بهداشت وزارت بهداشت در میادین صورت میگیرد، اظهار کرد: بر این اساس، کل فضای مراکز مذکور از جمله محیط داخلی و بیرونی این مراکز بهصورت مرتب و مستمر ضدعفونی میشوند.
وی با اشاره به اینکه اولویت این سازمان، حفظ بهداشت و تأمین سلامت شهروندان است، افزود: ضدعفونی کردن سطوح میادین و بازارها از جمله کف، در و دیوار و پنجرهها، سالنهای فروش، خوابگاههای کارگری، ساختمانهای ستادی، سرویسهای بهداشتی و اتاقهای نگهبانی و همچنین ابزار و تجهیزات موجود از اولویتهای ضدعفونی کردن و گندزدایی در سازمان میادین برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران افزود: بهمنظور حفظ بهداشت و تأمین سلامت شهروندان دستگاههای ضدعفونیکننده و ملزومات و مواد مورد نیاز از جمله کاورهای بهداشتی و مایع ضد عفونیکننده به تعداد و میزان مورد نیاز تأمین شده است.
وی در پایان، کاهش غلظت عامل عفونت در هوا، سطوح و اشیاء را از جمله اهداف کنترلی بهمنظور حفظ بهداشت محیط در میادین و بازارهای میوه و تره بار نام برد و با دعوت از عموم مردم نسبت به رعایت اصول و ضوابط بهداشت فردی هنگام مراجعه به این مراکز، خاطرنشان کرد: از شهروندان عزیز درخواست میکنیم هنگام مراجعه به میادین و بازارهای میوه و تره بار، حتماً از ملزومات بهداشتی شخصی از جمله ماسک و دستکش به ویژه برای جدا کردن انواع میوه و محصولات مورد نظر استفاده کنند.
انتهای پیام/ 4076
انتهای پیام/