دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1398 - 16:15
مدیر‌عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل تهران:

قانون ساماندهی صنایع و مشاغل بی‌کانون را کارساز نمی‌دانم/ شهربان و حریم‌بان باید نسبت به شناسایی کلونی‌های دستفروشان اقدام کند

مدیر‌عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: من شخصاً فکر نمی‌کنم ایده مصوبه ساماندهی صنایع و مشاغل بی‌کانون کارساز باشد؛ زیرا ما هر جا که زمینی در اختیار دستفروشان قرار دادیم دیگر نتوانستیم آنها را از آنجا بیرون کنیم.
کد خبر : 471621
de3a7aab-f066-40bf-b7fc-f43bd96bc7b9.jpeg

حمیدرضا تحصیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در ارتباط با مناسبتی شدن ساماندهی بساط‌گستران و دستفروشان در روزهای پایانی سال عنوان کرد: من در ارتباط با این موضوع در  ابتدا باید تفکیکی را قائل شوم. متأسفانه در سال‌های اخیر به نوعی صحبت شده که گویی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل مسئول ساماندهی و جمع‌آوری سد معبر دستفروشان است در حالی‌که این‌گونه نیست.


وی تصریح کرد: شرکت شهربان و حریم‌بان تشکیل شده تا علاوه بر حفظ حریم و ساختمان‌ها، دستفروش‌ها را هم انضباطی بدهد.


مدیر‌عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان این‌که در حال حاضر بر ما تکلیف شده تا دستفروشان را ساماندهی کنیم، افزود: در جریان این فعالیت باید به این موضوع توجه شود که ما حلقه اول این زنجیره نیستیم. حلقه اول شرکت شهربان و حریم‌بان است که باید نسبت به شناسایی کلونی‌ها اقدام کند و مافیای آن را از آنهایی که کاسب واقعی هستند، جدا کند و سپس آن را به ما اعلام کنند.


تحصیلی اذعان کرد: پس از مرحله شناسایی دستفروشان ما بر اساس مصوبه ساماندهی صنایع و مشاغل بی‌کانون در طول سال برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.


وی با اشاره به این مطلب که ما نسبت به مصوبه صنایع و مشاغل بی‌کانون ایراداتی داریم، گفت: ما در ارتباط با ایرادات این مصوبه جلساتی را با اعضای شورای شهر برگزار کردیم که قرار است این موضوع در صحن شورای شهر تهران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.


مدیر‌عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران افزود: ما به همه مناطق نامه زدیم و خواستیم تا هر منطقه که زمینی دارد مطابق ماده 16 مجلس مشاغل بی‌کانون است در اختیار ما قرار دهند تا این افراد را در طول سال ساماندهی کنیم.


تحصیلی اذعان کرد: در ارتباط با این روش ساماندهی دستفروشان، شهرداری باید همیشه آگاه باشد که اگر محلی را به هر دلیلی به هر دستفروشی بدهد و او آنجا ساکن شود دیگر آن مکان را ترک نخواهد کرد. در پارک لاله، میدان آزادی و خیلی جاهای دیگر ما این تجربه را داشته‌ایم که پس از مدتی عده دیگری از شهرستان‌ها آمده و درخواست مکانی برای کسب و کار کردند.


وی با بیان این‌که من شخصاً فکر نمی‌کنم این ایده کارساز باشد، گفت: باید دستگاه‌های مختلف با یک همکاری بین‌بخشی نسبت به رفع این مشکل شهری اقدام کنند.


مدیر‌عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در پاسخ به این سؤال که مکان‌‌هایی که توسط شهرداری در نظر گرفته می‌شود مناسب نبوده و امکان درآمدزایی را برای آنها فراهم نمی‌کند نیز اظهار کرد: این‌گونه نیست، ما شب عید سال گذشته این تجربه را داشتیم و زمینی را در خود چهارراه ولیعصر تجهیز و مسقف کردیم ولی بسیاری از آنها به آن مکان‌ نرفتند. ما در این موضوع متوجه شدیم که بسیاری از این افراد اصلاً دستفروش نبوده‌‌اند و یا از طرف کاسبان همان خیابان فعالیت می‌کردند و یا به زور به آنجا آمده و فعالیت می‌کردند.


تحصیلی در پایان افزود: اگر این دستفروشان واقعاً کاسب بوده و از این روش ارتزاق می‌کردند باید بابت این‌که شهرداری برای آنها فضایی را فراهم کرده سپاسگزار هم باشند، نه این‌که در برابر این اقدام مقاومت کنند.


انتهای پیام/4105/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب