بررسی بار میکروبی و میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر خام گاوداریها
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، به منظور کنترل کیفیت شیر از نقطه نظر فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژی و سموم از جمله آفلاتوکسین M1 به جهت حفظ سلامت مصرفکنندگان و بهداشت عمومی، شیر خام گاوداریهای صنعتی، سنتی و مراکز جمع آوری و عرضه شیر در سطح استان ایلام مورد بررسی قرار گرفت.
مشخص نمودن وضعیت سلامت و بهداشت شیر تولیدی استان با توجه به شمارش بار میکروبی، مشخص کردن وضعیت آلودگی به آفلاتوکسین M1، بررسی منابع احتمالی آلودگی و پیشنهاد راهکارهای مناسب برای اداره کل دامپزشکی جهت نظارت بر مراکز جمعآوری و گاوداریهای صنعتی ایلام از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.
استفاده از تکنیکهای دقیقتر، ارزانتر و سریعتر مانند بیوسنسورها برای تشخیص آفلاتوکسین M1 در شیر جهت جایگزین کردن با روش HPLC، جداسازی و شناسایی میکروارگانیسمها و سویههای باکتریایی موجود در شیر، بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در فصول مختلف و مطالعه تأثیر فصل بر میزان آن از برنامههای آتی جهت توسعه طرح میباشد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/