«روز بلوا»؛ موقعیتی پیچیده به روایت بهروز شعیبی/ دوباره یک سینمای جدی اجتماعی
به گزارش خبرنگار سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سینمای ایران طی این سالها همچنان فیلمسازان جوان و خوشتکنیکی را وارد گود فیلمسازی کرده و این روال همچنان هم ادامه دارد. در این بین هستند برخی فیلمسازان که خود تجربه بازیگری دارند و هر دو را با هم بطور جدی پیگیری میکنند.
از این دست فیلمسازان میشود روی بهروز شعیبی متمرکز شد که سعی دارد سینمای جدیتری را در مقام کارگردان دنبال کند. امسال نیز «روز بلوا» را به تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان جلوی دوربین برد که اولین نمایشش را در جشنواره فجر 38 خواهد داشت.
البته خبرهای خاصی از قصه فیلم رسانهای نشده به جز اخبار معمولی و کوتاه از روند ساخت و ترکیبی از عوامل آن. با این حال این فیلم نیز از جمله تولیداتی است که سازمان اوج روی ساختش متمرکز شد و هماکنون هم برای رونمایی در جشنواره آماده شده است.
در این فیلم که با سرمایهگذاری مرکز فیلم و سریال سازمان اوج در تهران تولید شده است بازیگرانی همچون بابک حمیدیان، لیلا زارع، محمد علیمحمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی، ساغر قناعت، پاشا جمالی و داریوش ارجمند به ایفای نقش پرداختهاند.
همچنین کارن همایونفر آهنگساز شناخته شده سینمای ایران، موسیقی متن فیلم سینمایی «روز بلوا» را ساخته است؛ فیلمی که اولین همکاری همایونفر با بهروز شعیبی را رقم خواهد زد.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است که عماد استاد دانشگاهی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است، او ناگهان توسط پلیس با اتهامهایی جدی مواجه میشود که خود و خانوادهاش را در موقعیت پیچیدهای قرار میدهد ... .
همچنین عوامل «روز بلوا» عبارتنداز: کارگردان: بهروز شعیبی، تهیهکننده: محمدرضا تختکشیان، نویسنده: مهران کاشانی، مدیر فیلمبرداری: امین جعفری ، مدیر تولید: داوود معدنی، دستیار کارگردان: صالح غربی جوان، مدیر برنامهریزی: فهیمه کمالی، تدوین: فرزاد هوتهم، مدیر صدابرداری: عباس رستگار، طراحان گریم: زهرا کمالی و فاطمه کمالی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس، سارا سمیعی، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقا بیک، مدیر تدارکات: روحالله رهبری، مدیر گروه بدلکاری: امیرحسین خنجری، منشی صحنه: فرحناز خسروآبادی، عکاس: مریم تخت کشیان.
بر این اساس «روز بلوا» چهارمین فیلم سینمایی بهروز شعیبی پس از «دهلیز»، «سیانور» و «دارکوب» در مقام کارگردان است. شعیبی البته پیش از این روزهای خوشی را هم در جشنواره فجر سپری کرده است چنانکه توانسته سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش نگاه نو را از سی و یکمین جشنواره فجر برای «دهلیز» کسب کند و نامزدی سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سی و ششمین جشنواره فجر برای فیلم «دارکوب» را نیز در کارنامه دارد.
بنابراین باید منتظر ماند و احتمالا شاهد اثری قابل قبول از این کارگردان جوان سینمای ایران بود. فیلمی در ژانر پرتعدد و شلوغ سینمای ایران که هر از گاهی هم فیلمهای ممتازی از آن به چشم مخاطب مینشیند و ماندگار میشود.
انتهای پیام/ 4143/
انتهای پیام/