طرز تهیه 10 فینگرفود آسان و خانگی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، همانطور که از اسم آن مشخص است، فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده میشود. فینگر فود را میتوان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد؛ هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش غذا از فینگر فود سرد استفاده کنیم. از سینی فینگر فود برای پذیرایی در مراسمی مثل عروسی و نامزدی، تولدها، و سایر جشنها میتوان استفاده کرد. به عنوان مزیت دیگر پذیرایی با فینگر فود میتوان به این اشاره کرد که اندازه کوچک این نوع غذا باعث میشود بتوانید در مهمانیها با انتخاب ترکیبهای مختلف طعمهای زیادی را مزه کنید.
مردم فرانسه به فینگرفود، کاناپه(Canapé) میگویند. کاناپه به معنای جایی برای استراحت! و به فینگرفودهایی گفته میشود که مواد غذایی روی تکهای نان تست قرار میگیرند. ابتدا کافههای کوچک به فکر ارائه غذاهایی با مصرف آسان و ظاهری خوب افتادند که البته سفارش فینگرفود با استقبال خوبی روبرو شد. با افزایش سفارش فینگرفود انواع مختلفی از آنها ارائه و با خلاقیت آشپزها تنوع بسیار زیادی پیدا کردند. سفارش فینگرفود یک گزینه خیلی خوب برای تکمیل پذیرایی شما در مهمانیها و لذتبخشتر کردن غذا خوردن در جمع خانواده است.
در ادامه مطلب طرز تهیه 9 فینگر فود را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
1- دلمه قارچ
برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید. می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا بگذارید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و … قرار دهید. سپس قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در درون فر بگذارید.
2- کاناپه ژامبون
یک لایه نان تست، یک لایه پنیر پیتزا، و یک لایه کالباس کافی است تا فینگر فود سرد شما آماده شود. نان تست را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و مواد به ترتیب روی آن قرار دهید. میتوانید با قرار دادن یک گوجه گیلاسی به وسیله خلال دندان روی همه مواد هم کاناپه ژامبون خود را تزیین و خوشمزهتر کنید.
3- بروسکت گوجه فرنگی
در مرحله اول طرز تهیه این نوع فینگر فود گوجه ها را در درون تابه قرار دهید و روی آن ها را نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه گوجه ها پخته و شل شوند. سپس روی برش های نان روغن زیتون بمالید و مقداری سس روی هر کدام از برش های نان قرار دهید و پنیر پارمسان خرد شده را نیز بر روی برش های نان قرار دهید سپس گوجه های پخته شده را در کنار سس و پنیر خرد شده بر روی نان قرار دهید. می توانید روی بروسکت گوجه فرنگی در صورت تمایل یک برگ ریحان قرار دهید و مقداری فلفل سایه روی آن ها بپاشید.
4- بقچه بادمجان
بادمجان رو بصورت نوارهای باریک و بلند برش میزنیم و سرخ میکنیم. پیاز رو تفت میدیم و بهش گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و تفت میدیم و یه کمی رب و به اندازه دلخواه نمک و فلفل و ادویه میزنیم. دو تا بادمجان رو شکل بعلاوه روهم میذاریم و روش یه قاشق مایه گوشتی میذاریم اول دو طرف بادمجان زیری رو رو میاریم و بعد دو طرف بادمجان رویی رو و با خلال دندون فیکسش میکنیم. یه پیاز دیگه رو ریز خورد میکنیم و تفتش میدیم و بهش زردچوبه و رب و نمک و فلفل و ادویه میزنیم. توی قابلمه بقچه ها رو میچینیم و بینش سس رو میریزیم. به خاطر خلال دندونها ممکنه نشه در ظرف رو گذاشت، در اینصورت روش فویل میکشیم و بیست دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم.
5- تورتیلای مارپیچی
این پیش غذای خوشمزه به راحتی درست می شود و شما می توانید از قبل آنرا برای مهمانی آماده کنید. پنیر خامه ای، پنیر و خامه ترش را به خوبی بزنید و با روغن زیتون و فلفل سبز و پیاز مخلوط کنید. نان تورتیلا را باز کرده و مواد را داخل آن بمالید و رول کرده و برای چند ساعت در یخچال بگذارید سپس برشهای یک سانتیمتری بزنید و سرو کنید.
6- لقمه پنیر و سوسیس
ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه درون فر بگذارید تا نان ها کمی برشته شوند. در مرحله بعدی روی نان های برشته شده را کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید و در مرحله آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و قالب فر را به مدت 5 دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید.
7- فینگر فود سیب زمینی با لوبیا
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سیب زمینی های پخته را به صورت طولی نصف کرده و داخلشان را خالی کنید به اندازه ای که از دیواره سیب زمینی ها حدود ۱ سانتی متر باقی مانده باشد و در سینی فر بچینید . لوبیا های کنسروی یا پخته را بین سیب زمینی ها تقسیم کرده و حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر چدار رویشان بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود و رویشان را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید .
8- فینگر فود مینی پیتزا
این یکی دستور خاصی ندارد ، کافیست روی خمیر پیتزا هایی که به صورت دایره های کوچک بریده اید، مواد دلخواه پیتزایی مثل زیتون قارچ کالباس فلفل دلمه رنگی و خلاصه مواد دلخواه و البته پنیر بریزید و در فر قرار دهید، میتوانید به جای خمیر های پیتزا میتوانید از نان های تست یا برش های نازکی از نان باگت استفاده کنید.
9- فلفل شکم پر
این فلفل های شکم پر طعم تند و تیزی دارند. برای مواد داخل آن از پنیر چدار و گوشت چرخ کرده و ادویه جات استفاده کنید و داخل فلفل ها قرار دهید و به مدت 25 دقیقه با دمای 325 درجه فارنهایت در فر بگذارید .
10- ته چین قالبی
ته چین قالبی تک نفره یک فینگرفود ایرانی خوشمزه و دوست داشتنی است. ظاهر خیلی خوبی داره و اگر طعم و پخت خوبی هم داشته باشه برای پذیرایی از میهمان گزینه مناسبی است. برای تهیه ته چین قالبی تک نفره ابتدا برنج رو خیس کرده و سپس می جوشونیم. برنج آبکش شده را با زرده تخم مرغ، ماست و زعفران مخلوط میکنیم. بعد سینه مرغ را خرد میکنیم. داخل قالب مافین را چرب میکنیم. سپس مقداری از برنج را داخل ظرف ریخته، روی آن مقداری سینه مرغ میگذاریم و قالب را با برنج پر میکنیم و سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده میگذاریم. بعد از اینکه مافین سرد شد، ته چین را از آن خارج میکنیم. روی اون را با زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین میکنیم. ته چین قالبی تک نفره آماده سرو و استفاده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/