دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 بهمن 1398 - 14:16
پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی:

شتاب‌دهنده تخصصی زیست‌فناوری غذایی ایجاد می‌شود

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نور ایجاد شتاب‌دهنده تخصصی زیست‌فناوری غذایی و توسعه دانش فنی تولید انواع داروهای زیستی و محصولات فراسودمند را از برنامه‌های آینده گروه علوم و صنایع غذایی این دانشگاه دانست.
کد خبر : 463253
photo5843943811489837378.jpg

گروه استان‌‌های خبرگزاری آنا؛ لیلا روزبه نصیرائی، دکتری رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی، گرایش میکروبیولوژی از دانشگاه فردوسی مشهد، دوران کارشناسی خود را در دانشگاه فردوسی و دوران کارشناسی ارشد را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذرانده است.


فاصله بین مقطع ارشد و دکتری به‌مدت چهار سال به‌عنوان کارشناس ارشد واحد پژوهش اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کل کشور در تهران مشغول به‌کار بوده و در این مدت مسئولیت تدوین ضوابط راه‌اندازی و بهره‌برداری کارخانجات غذایی کشور را بر عهده داشته که امروزه در دسترس همه کارشناسان ادارات نظارت قرار دارد.


روزبه نصیرائی از سال 1387 به‌عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و در سمت مدیر گروهی رشته علوم و صنایع غذایی مشغول به خدمتگزاری است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال 98 به‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران شناخته شد.


وی به همین مناسبت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، استقرار، راه‌اندازی و مدیریت آزمایشگاه‌های تخصصی (شیمی، تکنولوژی، مهندسی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مدیریت انجام بیش از 70 پایان‌نامه کارشناسی ارشد و بیش از 10 پایان‌نامه  دکتری را که اکنون هم در حال انجام هستند از موفقیت‌های خود عنوان کرد.


روزبه نصیرائی، مقالات منتشرشده ملی و بین‌المللی،  سخنرانی‌های علمی در مجامع  ملی و بین‌المللی، ثبت اختراعات و ایجاد دانش فنی و تکنولوژی تولید محصولات فراسودمند و ایجاد فناوری‌های را از دلایل انتخاب خود به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دانست.


پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه امروزه اهمیت دانشی که به عمل تبدیل شود، کاملاً بر همگان محرز شده است، به آنا گفت: «در ایران وجود محققانی که با عشق و علاقه در راستای خدمت به جامعه و کشور خود گام برمی‌دارند، ایران را به ظرفیت علمی قوی تبدیل می‌کند و درواقع سرمایه اصلی، نیروهای انسانی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند تا کشور به سمت آبادانی گام بردارد.»


به گفته روزبه نصیرائی، بزرگترین مشکلات در عرصه پژوهش کشور، حمایت‌های ناکافی در سطح منطقه‌ای و ملی از پژوهشگران و فناوران بوده در حالی که مسلماً تنها راه مقابله با تحریم و عبور از شرایط سخت و بحران، بهادادن به صاحبان دانش و فن است.


وی از برنامه‌های آینده گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را همکاری با شرکت‌های صاحب دانش و مؤسسات ملی و بین‌المللی مختلف در راستای ایجاد شتاب‌دهنده تخصصی زیست فناوری غذایی و توسعه دانش فنی تولید انواع داروهای زیستی و محصولات فراسودمند مختلف و ... دانست.


گفتگو: احسان عربی مفرد


انتهای پیام/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب