دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور وزیر علوم و وزیر دفاع انجام شد؛

رونمایی از 10 طرح فناورانه در دانشگاه صنعتی مالک اشتر

هم‌زمان با افتتاح مجتمع آموزشی دانشگاه مالک اشتر از ۱۰ طرح فناورانه این دانشگاه رونمایی شد.
کد خبر : 452467
1398100315394922319202684.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با حضور امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  و وزیر  علوم، تحقیقات و فناوری، آیین افتتاح مجتمع بزرگ آموزشی، پژوهشی دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع و بهره‌برداری از سرای دانشجویی 400 نفره این دانشگاه برگزار و از 10 دستاورد فناورانه رونمایی شد.


مجتمع آموزشی، پژوهشی جدید دانشگاه صنعتی مالک اشتر در 12 طبقه به مساحت 27 هزار متر مربع مجهز به فضاهای آموزشی و پژوهشی استاندارد، شامل کلاس‌های هوشمند، آزمایشگاه‌های فناورانه و کارگاه‌های صنعتی و نمایشگاه دایمی جهت بهره‌برداری دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.


در این مراسم دستاوردهای فناورانه در حوزه‌های مواد پیشرفته، میکروالکترونیک، سامانه‌های تأمین اکسیژن و روش‌های نوین ساخت و شکل‌دهی سه‌بُعدی و تعداد دیگری از طرح‌های پژوهشی  با رویکرد خوداتکایی در تأمین مواد اولیه محصولات کلیدی و حساس و خنثی‌سازی اثرات تحریم‌ها در صنعت کشور رونمایی شد.


در ادامه با حضور وزرای دفاع و علوم، سرای دانشجویی جدید با ظرفیت و استعداد 400 نفر دارای امکانات کامل رفاهی و ورزشی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.


در این مراسم وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر نقش مهم دانشگاه صنعتی مالک اشتر در تأمین نیروی انسانی متخصص و رفع موانع علمی و پژوهشی سازمان‌های صنعتی گفت: این دانشگاه نقش مهمی در شناسایی تهدیدات فناورانه و راه‌های مقابله با آنها دارد و تاکنون توانسته بسیاری از گلوگاه‌های تحریمی را شناسایی و راه‌حل‌های عالمانه ارائه کند و موجب افزایش توان بازدارندگی شود.


وی افزود: در این دانشگاه برخی دروس ویژه که برای کارشناسان مهندسی کاربردی است به‌صورت اختصاصی تدریس می‌شود که نشان از ایفای نقش مناسب علمی دانشگاه مالک اشتر در حوزه صنعتی کشور دارد.


امیر سرتیپ حاتمی دانشگاه مالک اشتر را پشتوانه علمی و فنی برای صنعت دفاعی دانست و گفت: این دانشگاه علاوه بر تأمین نیازهای علمی و پژوهشی صنعت، توانسته در حوزه غیردفاعی از قبیل صنعت خودرو سازی و تجهیزات پزشکی و رفع نیازهای دانشی کشور نقش مؤثری داشته باشد.


دانشگاه صنعتی مالک اشتر با مأموریت رفع نیازهای صنعتی کشور در قالب 30 دانشکده و پژوهشکده و 90 مرکز پژوهشی بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با کادر علمی مجرب و آزمایشگاه‌های مجهز، نسبت به پرورش نیروی انسانی متخصص در جهت رشد فناوری و حرکت علمی، صنعتی کشور قدم‌های مناسبی برداشته است.


منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع تأکید کرد: ما همواره بر مأموریت‌محور بودن دانشگاه‌ها به‌خصوص در حوزه صنعتی تأکید داریم و دانشگاه مالک اشتر از جمله دانشگاه‌هایی  است که با این رویکرد  کمک شایانی به بخش دفاعی و همچنین سایر صنایع کشور کرده است.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته