دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آذر 1398 - 18:50
در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان؛

نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی برگزار شد + تصاویر

نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی با حضور علاقه‌مندان به علوم و فنون شیلات در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.
کد خبر : 451631
photo_2019-12-19_16-53-03.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی که در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان این واحد دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی مرز عمومی ندارد و تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان به‌صورت یک پیکر هستند.»


به گفته سیروس بیدریغ،  مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی که در منطقه چمخاله و شهر لنگرود قرار دارد با حمایت‌های مردم و مجموعه شهری و دانشگاهیان موفقیت‌های فراوانی را کسب کرده است.


وی افزود: «به‌زودی ماهیان خاویاری این مرکز ۱۰ ساله و استحصال خاویار از آن‌ها انجام می‌شود و این افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان یادآور شد: «برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها گام مؤثری در ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها و رفع معضلات آنها و معرفی توانمندی دانشگاه‌هاست.»


انتهای پیام/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب