دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 آذر 1398 - 14:50
موسوی در گفتگو با آنا:

احزاب در مجلس جایگاهی ندارند

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایراد اصلی مجلس دهم این است که احزاب در آن جایگاهی ندارند، گفت: درست است که برخی افراد با فهرست‌ وارد مجلس می‌شوند، اما در نهایت تصمیمی خارج از لیست و حزب می‌گیرند.
کد خبر : 450825

سیدابوالفضل موسوی بیوکی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره برخی اظهارات مبنی براینکه مجلس دهم در رأس امور نبوده بیان کرد: مجلس شورای اسلامی مطابق قانون اساسی ریل‌گذار حرکت دو قوای دیگر است؛ از این روز هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که مجلس در رأس امور نیست. 


وی با تأکید بر اینکه هر قانونی در قوه قضائیه و مجریه باید ابتدا در مجلس تصویب و بعد اجرا شود، افزود: مجلس شورای اسلامی یک فرد یا جریان نیست که عده‌ای بخواهند با اظهارنظرهای جهت‌دار آن را تضعیف کنند. 


نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس نماد دموکراسی کشور است و تک تک نمایندگان از همه نقاط کشور انتخاب شده‌اند و از این جهت یک ساختار خاص است که همه آحاد ملت را در بر می‌گیرد.


موسوی تصریح کرد: اگر بخواهیم عملکرد دوره دهم مجلس شورای اسلامی را به درستی بررسی کنیم، باید آن را با ادوار دیگر مورد ارزیابی قرار دهیم. معتقدم مجلس دهم نسبت به مجالس قبلی فاصله منفی زیادی نداشته است.


عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اتفاقی که در مجلس دهم افتاد این بود که چهره‌های جدید در آن بسیار زیاد بودند. افرادی در این دوره به مجلس آمدند که اولین دوره نمایندگی مردم را تجربه کردند و تعداد آنان بسیار زیاد بود که این موضوع روی کیفیت عملکرد مجلس مؤثر بود.


وی ورود برخی نمایندگان به مجلس دهم با حداقل آرا وارد بهارستان شدند که این خود یکی از مشکلات دوره دهم بود و گفت: درصد مشارکت مردم در انتخابات مجلس با ریاست جمهوری متفاوت است در انتخابات مجلس برخی زمان‌ها  برای اینکه انتخابات به دور دوم نرود، افراد با درصد آرای کم به مجلس راه یافتند و اکنون داریم نماینده‌ای را که با رأی زیر 10 هزار نفر به مجلس راه یافته است که این موضوع کیفیت کار نمایندگان و مجلس را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.


نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه سخت‌گیری درباره داشتن شاخصه‌های نمایندگی کاندیداها می‌تواند به رشد و کیفیت عملکرد مجلس کمک کند، اظهار کرد: ایراد دیگری که می‌توان گرفت این است که احزاب درمجلس جایگاهی ندارند. درست است که برخی افراد با فهرست‌ها وارد مجلس می‌شوند اما در نهایت حزبی خارج از مجلس آنان را راهبری نکرده و هر نماینده فی نفسه تصمیم‌گیری می‌کند.


موسوی با تأکید براینکه وقتی افراد درون مجلس به احزاب متصل باشند، کیفیت مجلس بالا می‌رود خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مجلس دهم این است که حزبی نیست.


وی با بیان اینکه از نزدیک شاهد تلاش تک تک نمایندگان در مجلس دهم بودم، ادامه داد: برخی از این تلاش‌ها به‌دلیل قابلیت پایین برخی نمایندگان به ثمر ننشست. همچنین بعضی نمایندگان به دلیل ضریب سنی بالا آنگونه که باید به مسائل حساس نبودند و اینها همه در کیفیت مجلس تأثیرگذار بود.


عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدوارم مردم با حضور پرشور در انتخابات مجلس یازدهم، افراد قوی‌تری را به مجلس بفرستند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب