نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی برگزار میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با همکاری شهرداری چاف و چمخاله، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، اداره کل شیلات استان گیلان و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان، نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی را مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان این دانشگاه مستقر در چمخاله برگزار میکند.
سخنرانی علمی، کارگاه آشپزی با حضور سامان گلریز داور بینالمللی آشپزی با اعطای گواهی معتبر، نمایشگاه محصولات غذایی دریایی و مسابقه آشپزی با جوایز از برنامههای این جشنواره است.
جشنواره تخصصی غذاهای دریایی، روز پنجشنبه ۲۸ آذر در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان چمخاله دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار میشود و علاقهمندان برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با تلفن های 09114520933 و 01341229081تماس بگیرند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/