دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آذر 1398 - 15:15
رنجبرزاده در گفتگو با آنا:

ارتباط دولت و مجلس به‌معنای وکیل‌الدوله شدن نمایندگان نیست

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه می‌گوییم عقاید مجلس و دولت باید به یکدیگر نزدیک باشد به معنای وکیل‌الدوله شدن نمایندگان مجلس نیست.
کد خبر : 449324
637016492200336367.png

اکبر رنجبرزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا،  با اشاره به اینکه باید در ساختار مجلس تغییراتی صورت گیرد تا بعد نظارتی آن تقویت شود، اظهار کرد: سامانه‌هایی طراحی شود تا درخواست‌های مردم نسبت به طرح‌ها و لوایح در قالب نظرسنجی به خانه ملت منتقل شود و بتوانند در تصمیم‌های خانه ملت شرکت داشته باشند.


وی با تأکید براینکه بعد نظارتی مجلس باید تقویت شود، افزود: این تقویت نظارت، نه از مچ‌گیری، بلکه در راستای پیشگیری باشد و هرکجا احساس شود ضعف و مشکلی وجود دارد در قالب تذکر و بیانیه‌ به دولت منتقل شود تا در نهایت یک نظارت قدرتمندی شکل بگیرد.


عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بعد نظارتی مجلس شورای اسلامی از ظرفیت مردم هم می‌توان استفاده کرد و این از طریق سامانه‌های ارتباط مردم با مجلس قابل انجام است و سبب می‌شود نظارت دقیق‌تری شکل گیرد.


نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: همسویی و همپایی دولت با مجلس یازدهم می‌تواند راه را هموار کند و خواسته‌های به‌حق مردم را زودتر به نتیجه برساند و در دو پایگاه جدا از هم در یک راستا حرکت کنند و فلسفه وجودی مجلس و دولت این نباشد که توپ مشکلات را به یکدیگر پاس دهند این راه پیشبرد امور و توسعه در تحریم نیست.


رنجبرزاده تأکید کرد: اینکه می‌گوییم عقاید مجلس و دولت باید به یکدیگر نزدیک باشد به معنای وکیل‌الدوله شدن نمایندگان مجلس نیست باید برای شکوفایی کشور قوای سه گانه در یک راستا حرکت کنند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب