مجلس دهم دچار روزمرگی شد/ نقش لاریجانی در تشکیل فراکسیون سوم
سیدمحمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به ثبتنام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «ساختار کشور نیازمند تزریق خون جدید است و هر تغییر جدید فرصتی برای بهبود وضعیت خواهد بود».
وی افزود: «شاهد سستی و روزمرگی زیادی در مجلس دهم بودیم که باید برای مقابله با آن از ظرفیت افراد کارآزموده، نخبه، متدین استفاده شود».
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نیروهایی که در روزهای اخیر در کل کشور برای ورود به مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند عمدتاً دانشگاهی و چهرههای متدین هستند و امیدواریم مجلس آینده کاملاً متفاوت با مجلس دهم باشد».
ابطحی با اشاره به اینکه هر دوره از مجلس تغییرات داشت است، ولی امیدواریم این تغییرات در دوره جدید مثبت باشد، خاطرنشان کرد: «مجلس دهم دشوارترین مجلس انقلاب بود که در شرایط بد اقتصادی فعالیت کرد که هم مدیریت کشور فلج بود و هم مردم انتظارات فراوانی داشتند».
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس در این دوره مجبور بودند به جای پرداختن به مسائل کلان مملکت، وقت بسیاری برای حوزههای انتخابیه بگذارند، یادآور شد: «این مسائل سبب شد مجلس از کارکرد بیفتد و هیئت رئیسه مجلس در صدر به حاشیه رفتن مجلس بود».
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: «دولت میخواست نمایندگان با حوزههای انتخابیه درگیر شوند تا به سراغ ضعف مدیریتی مسئولان دولتی نروند».
وی اضافه کرد: «امیدوارم با تغییری که در مجلس آینده رخ میدهد شاهد یک ریلگذاری صحیح توسط مجلس باشیم تا به مطالبات اصلی مردم پاسخ داده شود».
ابطحی با اشاره به عدد فراکسیونهای سیاسی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «مجلس دهم هم مانند مجالس گذشته میتوانست دو فراکسیونی باشد؛ البته شخص لاریجانی به من گفتند دخالتی در تشکیل فراکسیون سوم مجلس نداشته، اما این موضوع مطرح بود که رئیس مجلس برای اینکه بهارستان را مدیریت کند از وجود چنین فراکسیونی حمایت کرد».
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «در هر صورت ساختار سه فراکسیونی ضربه زیادی به تصمیمات کلانی مجلس زد».
وی خاطرنشان کرد: «متأسفانه عدم شفافیت سبب شد مردم باور کنند که نمایندهها وکیل الدوله هستند؛ در حالی که اینگونه نبود».
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/