![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از محبوبترین سوغاتیهای خوراکی شهر زنجان میتوان نان اردک، انگشتپیچ، سبزی گلآقا، سبزی ماتار و پیاز کوهی را یادآور شد.
نان اردک
نان اردک زنجان نوعی نان سنتی است که در ابتدا توسط زنان پخت میشد، اکنون در قنادیها و کارگاههای شیرینیپزی شهر زنجان درست میشوند.
آرد نان بربری، تخممرغ، شیر، شکر، بکینگ پودر و روغن موادی هستند که در تهیه نان اردک استفاده میشوند.
گاهی متناسب با سلیقه آشپز در تهیه آن آبپنیر هم بهکار برده میشود.
بعدازاینکه با مواد گفتهشده خمیر درست شد آن را در داخل روغن سرخ میکنند و پسازآن نان آماده خوردن میشود.
البته آنچه درگذشته پخت میشد بدون تخممرغ و بکینگ پودر بوده و در روش تهیه امروزی آن این مواد استفاده میشود.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/