دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی:

 روزانه ۳۰ هزار بازرسی برای مقابله با گران‌فروشی انجام می‌شود

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: میانگین روزی ۳۰ هزار بازرسی در بازار از سوی افزون بر چهار هزار بازرس در حال انجام است.
کد خبر : 447482
مدرس-خیابانی.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسین مدرس خیابانی گفت: میانگین روزی 30 هزار بازرسی در بازار از سوی افزون بر چهار هزار بازرس در حال انجام است.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: متأسفانه با توجه به ساختار تورمی در اقتصاد کشور مردم با تورم و گرانی روبه‌رو هستند و در ضمن قدرت خرید مردم به‌شدت کاهش‌یافته است.


وی همچنین اظهار کرد: تمامی تلاش ستاد تنظیم بازار و مجموعه وزارتخانه صمت اینکه اصلاح قیمت بنزین بر این گرانی‌ها اضافه نکند.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: پس از افزایش قیمت بنزین، تمرکز ستاد تنظیم بازار و اقدامات عملیاتی این وزارتخانه در سه حوزه هماهنگی، کنترل و اطلاع‌رسانی معطوف شده است.


وی افزود: ستاد تنظیم بازار طی این بازه زمانی هماهنگی‌های لازم را بین تمامی دستگاه‌های مرتبط با موضوع و همین‌طور شبکه‌های توزیع، اصناف، فروشگاه‌های زنجیره، اتحادیه‌ها، مراکز عرضه و حتی تولیدکنندگان انجام داده است.


مدرس خیابانی تصریح کرد: جدا از این بازار به‌شدت در حال رصد، پایش و کنترل است و بازرسان سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، تعزیرات حکومتی، اصناف و اتحادیه‌ها با تمام توان در سطح بازار حضور دارند.


وی گفت: هم‌اکنون روزانه چهار هزار بازرس به طور میانگین 30 هزار بازرسی در بازار انجام می‌دهند.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: عده‌ای به دنبال این هستند که از شرایط به وجود آمده سوءاستفاده و کالاها را باقیمت‌های بالاتر در سطح بازار عرضه کنند.


وی ادامه داد: بازار از سوی دستگاه‌های نظارتی و کنترلی به‌طور مستمر در حال رصد و کنترل است بنابراین با بروز هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی، احتکار و نظایر این به‌شدت با متخلفان برخورد خواهد شد.


مدرس خیابانی گفت: این افراد از جنس اصناف نبوده بلکه در لباس کسبه و واحدهای صنفی می‌خواهند از آب گل‌آلوده ماهی بگیرند.


وی افزود: نرخ بنزین در برخی از کالاها تأثیر خیلی ناچیزی دارد بنابراین افزایش قیمت کالاها به‌هیچ‌وجه موردقبول نیست.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی تأکید کرد: بخشی از شکایت‌ها و گزارش‌های مردمی ناشی از گرانی لوازم‌خانگی در بازار است.


وی گفت: خوشبختانه هماهنگی خوبی درراستای کنترل بازار لوازم‌خانگی با تمامی انجمن‌های مرتبط با تولید، عرضه و حتی تعمیرکاران در این حوزه صورت گرفته است.


مدرس خیابانی افزود: مطابق اعلام بنکداران تهرانی کالا رسانی لوازم‌خانگی به‌تمامی شهرستان‌های سراسر کشور ادامه خواهد داشت.


وی ادامه داد: میزان تولید انواع لوازم‌خانگی در هشت‌ماهه سال جاری بین 11 تا 13 درصد افزایش‌یافته بنابراین در بخش عرضه مشکل خاصی نباید وجود داشته باشد.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: قیمت لوازم‌خانگی از سوی تولیدکنندگان داخلی پس از اصلاح قیمت بنزین افزایش پیدا نکرده است.


وی افزود: قبل از افزایش قیمت بنزین لوازم‌خانگی به‌واسطه کاهش قدرت خرید مردم و کسادی بازار با تخفیف‌های ویژه عرضه می‌شد.


مدرس خیابانی تصریح کرد: انواع لوازم‌خانگی بر اساس اعلام انجمن تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این حوزه هیچ‌گونه افزایش قیمتی نخواهند داشت.


وی در ادامه ضمن اشاره به صنعت فولاد کشور گفت: میزان تولید سالیانه فولاد در ایران 28 میلیون تن است.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: حداکثر نیاز کشور به فولاد 15 تا 16 میلیون تن در سال است و به یک معنا ایران سالی 12 تا 13 میلیون تن فولاد به دنیا صادر می‌کند.


وی اضافه کرد: خوشبختانه کشور از منظر تأمین انواع محصولات فولادی اعم از ورق فولادی، میلگرد و تیرآهن نه‌تنها خودکفاست بلکه کارخانه‌ها فولادی سالانه بخشی از محصولات خود را روی ریل صادرات قرار می‌دهند.


مدرس خیابانی گفت: نکته قابل‌توجه اینکه در بخش فولاد به‌هیچ‌وجه کمبودی وجود ندارد منتها اتفاقی که افتاد این بود که طی هفته پیش بخشی از عرضه تولیدکنندگان بزرگ محصولات فولادی کشور متوقف شد البته این موضوع ربطی به افزایش قیمت بنزین ندارد.


وی با اشاره به اینکه قیمت پایه فولاد در قالب مکانیزم بورس در حال کنترل است، افزود: اگر عرضه به‌اندازه کافی باشد هیچ‌گونه افزایش قیمتی در بحث فولاد نخواهیم داشت در ضمن کارخانه‌ها از محل صادرات محصولات مازاد به‌اندازه کافی سود خواهند برد.


قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی اظهار کرد: پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت مردم با کاهش عرضه سیلندرهای گاز مایع مواجه شدند که با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت نفت این مشکل هم برطرف شده است.


وی در ادامه یادآور شد: مطابق تصمیم اخیر ستاد تنظیم بازار 100 لیتر بنزین به سهمیه وانت‌بارها اضافه شد یعنی سهمیه وانت‌بارها از 300 به 400 لیتر افزایش یافت.


 


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب