برداشت نخستین محصول ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه + تصاویر

نخستین محصول ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه با حضور دکتر محمدعلی علیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه برداشت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه با حضور در مرکز تحقیقاتی گل و گیاه این دانشگاه اظهار کرد: در تحقق سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی و تامین منابع مالی غیر شهریه‌ای تعداد 5 شاسی گلخانه مرکز تحقیقات گل و گیاه به کاشت ارگانیک خیار اختصاص یافت و نخستین محصول مرکز برداشت شد.



علیزاده گفت: علاوه بر کاشت محصولات ارگانیک گل‌های مورد نیاز نهادها و ارگان های شهرستان و دانشگاه از قبیل رز و تزئینی در مرکز تحقیقات گل و گیاه تولید می‌شود.


وی ادامه داد: روزانه بالغ بر 200کیلوگرم خیار ارگانیک از گلخانه‌ها برداشت و مازاد تقاضاهای کارکنان، اعضای هیات علمی، خوابگاه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) روانه بازار شهرستان می‌شود.



علیزاده بیان کرد: استخر ذخیره آب ژئومبران مرکز تحقیقات گل و گیاه علاوه بر پرورش ماهی، نیاز آبی سیستم آبیاری تحت فشار فضای سبز و محیط دانشگاه را نیز برطرف می‌کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا