برداشت نخستین محصول ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی تربتحیدریه + تصاویر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی تربتحیدریه با حضور در مرکز تحقیقاتی گل و گیاه این دانشگاه اظهار کرد: در تحقق سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی و تامین منابع مالی غیر شهریهای تعداد 5 شاسی گلخانه مرکز تحقیقات گل و گیاه به کاشت ارگانیک خیار اختصاص یافت و نخستین محصول مرکز برداشت شد.
علیزاده گفت: علاوه بر کاشت محصولات ارگانیک گلهای مورد نیاز نهادها و ارگان های شهرستان و دانشگاه از قبیل رز و تزئینی در مرکز تحقیقات گل و گیاه تولید میشود.
وی ادامه داد: روزانه بالغ بر 200کیلوگرم خیار ارگانیک از گلخانهها برداشت و مازاد تقاضاهای کارکنان، اعضای هیات علمی، خوابگاه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) روانه بازار شهرستان میشود.
علیزاده بیان کرد: استخر ذخیره آب ژئومبران مرکز تحقیقات گل و گیاه علاوه بر پرورش ماهی، نیاز آبی سیستم آبیاری تحت فشار فضای سبز و محیط دانشگاه را نیز برطرف میکند.
انتهای پیام/