زبانهای دیگر در کنار زبان انگلیسی در مدارس تدریس شود
قاسم احمدی لاشکی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره طرحی یک فوریتی «رفع انحصار زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور» اظهار کرد: ملاک نمایندگان مجلس در طرحها باید اسناد فرادستی باشد که یکی از آنها سیاستهای کلی مقام معظم رهبری است.
«مقام معظم رهبری سیزدهم اردیبهشت سال 95 در دیدار معلمان و فرهنگیان تصریح کردند: زبان خارجی را باید بلد بود امّا زبان خارجی که فقط انگلیسی نیست، زبان علم که فقط انگلیسی نیست. چرا زبانهای دیگر را در مدارس بهعنوان درس زبان معیّن نمیکنند؟ زبان اسپانیولی؛ امروز کسانی که به زبان اسپانیولی حرف میزنند کمتر از کسانی نیستند که به زبان انگلیسی حرف میزنند؛ چرا زبان فرانسه یا زبان آلمانی تعلیم داده نمیشود؟ زبانهای کشورهای پیشرفته شرقی هم زبان بیگانه است، اینها هم زبان علم است.»
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قانون اساسی هم که از اسناد بالادستی است، این اجازه را داده است این موضوع در نقشه راه آموزش و پرورش و سند تحول هم اشارهای ندارد که زبان انگلیسی باید از مدارس حذف شود.
احمدی لاشکی با تصریح اینکه به شخصه این اعتقاد را دارم که در کنار زبان انگلیسی زبانهای دیگری را هم داشته باشیم، گفت: واگذاری آموزش زبان انگلیسی به خارج از آموزش و پرورش بیعدالتی آموزشی را افزایش میدهد و قشر آسیبپذیر دچار مشکل و چالش آموزشی میشوند. بنابراین خروج زبان انگلیسی به خارج از آموزش و پرورش یک عده را داناتر و عده دیگری از جامعه را عقب نگه میدارد که به شخصه با آن مخالفم.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/