دمنوشهایی برای تسکین گلودرد
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، زمانی که با احساس خراشیدگی در گلو مواجه هستید و سرفه به سراغ شما میآید، نخستین چیزی که برای نوشیدن انتخاب میکنید، احتمالاً یک فنجان بزرگ چای گرم است.
چای یا نوشیدنیهای گرم دیگر میتوانند به تسکین التهاب، پاکسازی مسیرهای بینی و کاهش مقدار مخاط که از مسیرهای بینی سرچشمه میگیرد و ممکن است گلو را هرچه بیشتر تحریک کند، کمک میکند. برخی انواع چای در تسکین درد نقش داشته و برخی دیگر به تنظیم تولید مخاط کمک میکنند.
با این وجود، یک نوع چای را نمیتوان برای تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا نسبت به بقیه بهتر و مفیدتر دانست. افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که انواع مختلف چای مانند سبز، سیاه، سفید، اولانگ و زرد همگی از یک گیاه تهیه میشوند، از این رو، همه آنها گزینههایی سالم هستند. شما میتوانید نوعی که بیشتر از آن لذت می برید را انتخاب کنید. در ادامه با برخی از محبوبترین انواع چای برای تسکین درد گلو بیشتر آشنا می شویم.
چای ریشه شیرین بیان
ریشه شیرین بیان همانگونه که از نام آن مشخص است مزهای شیرین دارد و از گیاه Glycyrrhiza glabra بهدست میآید. در شرایطی که این نوع چای ممکن است به واسطه خواص تسکین دهنده مشکلات گوارشی، مانند سوزش سردل شناخته شده باشد، مطالعه ای در سال 2015 به خواص ضد میکروب و ضد ویروس آن اشاره داشت که می تواند عاملی کلیدی در مبارزه با باکتریها و ویروسهای مسبب گلودردهای عفونی باشد.
چای ریشه مارشمالو
ریشه مارشمالو با نام علمی Althaea officinalis یک گیاه دارویی است که مادهای چسبنده و ژل مانند به نام لعاب را ترشح میکند که میتواند گلو را پوشش داده و اثری تسکین دهنده داشته باشد. مطالعهای کوچک در سال 2014 نشان داد که ریشه مارشمالو از خواص تسکین دهنده درد، بهویژه زمانی که با التهاب همراه است، سود میبرد. التهاب از نشانههای بارز گلودرد است.
چای بابون
اگر در پیِ یک چایِ داروییِ کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، چای بابون همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایدهآل است. این چای بسیار آرامش بخش و تسکین دهنده است. بابونه سرشار از آنتی اکسیدانها است که نشان دادهاند به بهبود خشکی و درد گلو کمک میکنند.
چای زنجبیل
زنجبیل و گالانگال (ریشه ای مشابه با زنجبیل) بهواسطه آثار ضد التهاب خود شناخته شده هستند. در شرایطی که درمان التهاب و عفونت احتمالی مرتبط با گلودرد شرایطی خوب را رقم میزند، افزودن اندکی دارچین به این چای میتواند اثرگذاری آن را هرچه بیشتر افزایش دهد. دارچین از خواص ضد باکتری برخوردار است و عطر و طعم فوق العادهای نیز به این چای میبخشد.
چای زردچوبه
زردچوبه که به خانوادهای مشابه با زنجبیل تعلق دارد، دیر زمانی است که بهواسطه خواص ضد عفونی کننده خود در کشورهای آسیایی استفاده میشود. چای زردچوبه میتواند خواص ضد التهاب و ضد میکروب را ارائه کند. این چای توانایی خود در تسکین ناراحتی معده را نیز نشان داده است.
چای نعناع بیابانی
اگر در پی اثر خنک کنندگی هستید، نعناع بیابانی میتواند به این نیاز شما پاسخ دهد. نعناع بیابانی سرشار از منتول است که مسئول حس خنک کنندگی مرتبط با نعناع است. نعناع بیابانی و منتول از خواص ضد باکتری برخوردار هستند و میتوانند به تسکین گلودرد ناشی از عفونت باکتریایی کمک کنند.
چای نارون لغزنده
این چای گیاهی از بخش داخلی پوست درخت نارون لغزنده که یک درخت بومی آمریکای شمالی است، تهیه میشود. همانند ریشه مارشمالو، نارون لغزنده سرشار از لعاب تولید میکند که میتواند گلو را پوشش و تسکین دهد. در تولید برخی قرصهای مکیدنی برای تسکین گلودرد از این ماده استفاده میشود.
چای سبز
احتمالاً چیزهای بسیاری درباره فواید فوق العاده چای سبز شنیدهاید، اما تکرار آنها همچنان میتواند ارزشمند باشد. این نوشیدنی محبوب سرشار از اسیدهای آمینه، ویتامینها و مواد معدنی است، اما ستاره واقعی محتوای آنتی اکسیدانی آن است.
بر همین اساس است که چای سبز با پیشگیری از بیماری و سلامت بهتر قلب پیوند خورده است. خواص ضد التهاب، ضد باکتری و ضد ویروس این نوشیدنی برای بدن انسان معجزه میکنند. برای بهبود عطر و طعم چای سبز می توانید اندکی عسل یا دارچین به آن اضافه کنید.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/