چاپ سوم «فلسفه عشق» و تجدید چاپ رمان «همه میمیرند»
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، «اروینگ سینگر»، فیلسوف آمریکایی در این کتاب که چکیدهای جامع درباره تاریخ مفهوم عشق است، چشماندازی کلی از یکی از دشوارترین و جذابترین مفاهیم انسانی بهدست میدهد.
سینگر درباره پیوند فلسفه و هنر چنین میاندیشد: «هرگز در پی آن نبودهام که یک توصیف علمی تقریبی از عشق یا رابطه جنسی یا هر چیز دیگر به دست دهم. ماهیت عشق، محبت، دوستی، رابطه جنسی و تمام روابط دیگری که انسانها ارزش بالایی برایشان قائلند، بستری باز و وسیع دارد.»
در بخشی از کتاب میخوانیم: «امروز وقتی که مردم عشق رمانتیک را یگانه شکل عشق تلقی میکنند، در واقع این باور را پذیرفتهاند که دلبستگی مشتاقانه و پرحرارت یگانه چیزی است که به زندگی ارزش زیستن میدهد. این اندیشهای تماماً رمانتیک است. در عشق شهسوارانه، یعنی برداشتی که در سدههای میانه از مفهوم عشق وجود داشت، چنین چیزی یافت نمیشود».
چاپ سوم «فلسفه عشق» با ترجمه میثم محمدامینی از سوی نشر نو، در ۱۳۴ صفحه و با 19 هزار تومان وارد بازار نشر شده است.
چاپ پانزدهم «همه میمیرند» منتشر شد
رمان با زندگی رِژین، بازیگر خودشیفته تئاتر که دائم در سفر است، آغاز میشود. رِژین روزی با رایموندو فوسکا، قهرمان رمان که با یک معجون سبز زندگی جاودانه یافته و بر شهر کوچک کارمونا در ایتالیا فرمان میراند، آشنا میشود.
برای فوسکا گذشته و حال و آینده معنایی ندارد و نفرین زندگی ابدی روح انسانی او را کشته و به موجودی بیجان تبدیل کرده است.
فوسکا بارها سعی میکند خودش را بکشد اما موفق نمیشود و سرانجام تصمیم میگیرد بخوابد تا اینکه رِژین او را در یک هتل بیدار میکند تا زندگیاش را تعریف کند.
در بخشی از کتاب میخوانیم: «چندین روز نعش خودم را در کوچههای شهر گرداندم. ناگهان یک روز صبح، تپش زندگی تازهای را حس کردم. چشمانم را بستم و باغهای کارمونا را دیدم؛ در آن باغها مردی بود که در آتش خشم و آرزو و شادی میسوخت؛ آن مرد من بودم.»
چاپ پانزدهم رمان «همه میمیرند» نوشته سیمون دوبوار و ترجمه مهدی سحابی در ۴۱۴ صفحه و 62 هزار تومان
منتشر شد.
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/