دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 شهريور 1398 - 15:29
یک متخصص تغذیه:

سلامت عزاداران به خاطر ارزان بودن ظروف یکبار مصرف به خطر نیفتد

یک متخصص تغذیه گفت:‌ سلامت عزاداران به خاطر ارزان بودن ظروف یکبار مصرف به خطر نیفتد.
کد خبر : 413481
1397070111053857315474474.jpg

فاطمه اولیایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص استفاده از ظروف مناسب برای نذری‌های ایام محرم گفت: باید برای توزیع غذای نذری در ماه محرم از ظروف مناسب استفاده شود.


وی اضافه کرد: اگر امکان شستشو و گندزدایی ظروف وجود دارد، بهتر است از ظروف یک‌بار مصرف به دلایل زیست‌محیطی و آلودگی‌هایی که ایجاد می‌کند، کمتر استفاده شود.


این متخصص تغذیه تصریح کرد: اگر بناست از ظروف یک‌بار مصرف استفاده شود، باید این ظروف تحمل درجه حرارت بالا را داشته باشند و برای نگهداری غذای داغ، ظروف آلومینیومی ارجحیت دارد.


وی اضافه کرد: نکته قابل توجه این است که باید از ظروفی که با استفاده از مواد اولیه نامرغوب و غیراستاندارد تولید شده‌اند، با این توجیه که ارزان‌قیمت هستند، خودداری کرد؛ زیرا این ظروف سلامتی عزاداران را تهدید می‌کند.


اولیایی خاطرنشان کرد: ظروف یک‌بار مصرف مناسب دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت هستند.


این متخصص تغذیه اضافه کرد: وجود ترکیبات سمی در مواد اولیه ظروف یکبار مصرف غیر استاندارد که از مشتقات نفتی تهیه می‌شوند و در صورت استفاده طولانی مدت موجب بروز بیماری‌های مختلف از جمله انواع سرطان‌ها، خستگی، کم شدن پلاکت، عصبانیت و ...، می‌شود.


وی تصریح کرد:این ظروف آسیب جدی به بدن می رساند اما نکته مهم دیگر آنکه این ظروف 600 سال طول می کشد که از بین برود و سوزاندن آنها باعث انتشار گازهای سمی  خطرناک از جمله دی اکسین و فوران در محیط و هوا می‌شود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب