منطق قوی بزرگترین سرمایه نظام اسلامی است
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی در مراسم تکریم، تجلیل و معارفه مدیران خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) و باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکا) که ظهر امروز برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن دهه کرامت و میلاد ثامن الحجج علی ابن موسیالرضا(ع) اظهار کرد: این مراسم بهانهای برای تقدیر و تشکر از زحمتکشان قدیم و جدید رسانههای دانشگاه آزاد اسلامی است و امیدواریم بزرگوارانی که در این زمینه خدمت کردند و میکنند، هر کجا هستند، موفق باشند.
وی افزود: امیدواریم مدیرانی که از این به بعد مسئولیت رسانههای دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده میگیرند، بتوانند این بار سنگین را به سرمنزل مقصود برسانند.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اصل ماجرای دعوای نهضت حضرت امام خمینی(ره) با نظام سلطه یک دعوای ریشهدار حق و باطلی است که در طول تاریخ نمادهای خودش را داشته، گفت: گاهی از تکبر به عنوان صفت یاد میکنیم و وقتی به این واژه عمیقتر میشویم و به نظام سلطه نگاه میکنیم، صحبت از استکبار میکنیم، فرق این دو واژه در این است که مستکبر خود را برتر میبیند و استکبار اصلاً کسی غیر از خودش را نمیبیند و برای کسی غیر از خودش ارزشی قائل نیست و حداقل حقوق را برای طرف مقابل قائل نیست.
زاکانی تصریح کرد: امروز دعوای ما با آمریکا، دعوای با مستکبر است و عملاً مسیر طی شده در 40 ساله مبین این است که اینها قابل اعتماد نیستند و در این مدت همواره دنبال آسیب زدن به نظام اسلامی بودهاند.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه ما در مسیر طی شده و طول نهضت، منطق قوی اسلامی ماست و همین منطق قوی معادله قدرت را به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر داده است و اگر رسانهها به این منطق توجه کنند و آن را بازتاب دهند،امکانی را فراهم میکند که زمین بازی و شرایط کاملاً به نفع انقلاب اسلامی تغییر کند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسالت رسانهها از همین منظر معلوم و واضح است، اظهار کرد: ارزش و جایگاه رسانه سبب شده ما دهها سال در انحصار تبلیغاتی دشمن قرار گرفتیم و محاصره هستیم و هنر رسانه این است که این انحصار را بشکند و پیام انقلاب اسلامی را به سراسر جهان مخابره کند و اگر رسانهای میخواهد در این راستا تلاش کند، باید ابتدا مختصات خودش را بشناسد و متوجه باشد که کجا ایستاده و چه کار میخواهد بکند و چه مسئولیت بزرگی برعهدهاش است.
وی افزود: امروز در مراسمی شرکت کردیم که سالها دو مدیر با تجربه در آن زحمت کشیدند و اکنون سکان این رسانه را به جوانی با انگیزه و عدالتخواه و صاحب سبک در رسانه تحویل میدهند. اگر به اصل انقلاب اسلامی توجه داشته باشیم رسانه محمل تعلیم و تربیت صحیح و یک دانشگاه است و میتواند بالاترین اثر را در رشد جامعه برعهده بگیرد، لذا توجه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب به رسانهها است به عنوان یک دانشگاه از این منظر سرچشمه میگیرد.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اگر رسانهها در مقام مواجهه با کلان نظام سلطه در جهان هستند یک رسالت برعهده دارند و اگر توجه به داخل و رشد انسانها و تعلیم و تربیت هست، مسئولیت بزرگتری را برعهده گرفته است.
وی گفت: در مواجهه با نظام سلطه توجه به رشد، آگاهی و بصیرت در جامعه به ویژه در دوره جهاد اکبر، یک مسئولیت بزرگی است که رسانه میتواند آن را ادا کند که علاوه بر جنبه دانشگاه بودن و رشد دادن کمال در جامعه به ویژگیهای خاصی از اولویتهای روز و حال جامعه هم توجه داشته باشد.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: نظام اسلامی بر افکار عمومی رشد یافته مردم برقرار است و حرکت رو به جلو با این سرمایههای اجتماعی ممکن است.
زاکانی بااشاره به اینکه از نظر نظام سلطه معمولاً یک ابهت و عظمت در ذهنها ساخته میشود که دلالی میکند و حرفهای خود را به کرسی نشان میدهد، تصریح کرد: نشان دادن آن چهره حقیقی امکانی را فراهم میکند که یک واقعنگری در جامعه حاکم شود و ابهت پوشالی از میان برود.
وی با تأکید براینکه پیش از انقلاب یک تشر آمریکا کافی بود که معادلهای را تغییر دهد، گفت: اکنون بزرگترین آسیبهایی که میخواهند به نظام اسلامی بزنند، حرکتهایی که میکنند تو دهنی میخورند، مانند قضیه پهپاد آنگاه پیغام میدهند که برای حفظ آبروی ما سه جا را خالی کنید تا ما بزنیم تا حداقل حیثیت ما خدشهدار نشود، یعنی انقلاب اسلامی مسئولیت جمع کردن بیآبرویی اینها را هم دارد. لذا رسانه مسئولیت عظیمی در این خصوص دارد که بتواند این مسائل را به جامعه جهانی منعکس کند.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: برخی مواقع برای مسئولان کشور یک اختلال محاسباتی ایجاد میشود که ممکن است تصمیماتی بگیرند که به ضرر کشور و انقلاب اسلامی است اینجا رسانه میتواند پل ارتباطی میان نخبگان و مسئولان قرار گیرد و این اختلال محاسباتی را تصحیح کند.
وی افزود: رسانه میتواند پل ارتباط اهل علم و نخبگان برای بالابردن قدرت نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی در کشور باشد و مشکلات کشور با پشتوانه نخبگان حل شود. اینجا یک مأموریت خاص هم برای رسانههای دانشگاه آزاد اسلامی است که به بزرگترین دانشگاه جهان اسلام تکیه دارند و میتوانند از این منظر این ظرفیت را مکش کنند و در اختیار مسئولان قرار دهند. نظامی که به نخبگان حوزوی و دانشگاهی خود تکیه نکند راه را به خطا میرود.
زاکانی با اشاره به برجام گفت: در برجام به نخبگان دانشگاهی تکیه نشد و این خود محل اشکال است.
این فعال سیاسی گفت: هر رسانهای به یک ویژگی معلوم میشود که ویژگی رسانههای دانشگاه آزاد این است که در کنار سایر ظرفیتها امکانی را فراهم کنند که صدای دانشجو و تریبون دانشجو باشند و این مسیر را در جهت نظارت بر مسئولان کشور در هر دورهای ایفا کنند.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/