دانشآموزان سیستان و بلوچستانی هدف بعدی طرح «کلاس تیزهوش» هستند
فاطمه مهاجرانی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: از مهر امسال طرح کلاس تیزهوش یا فرد تیزهوش به جای مدرسه تیزهوشان بهصورت پایلوت در خراسان شمالی اجرا میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه مدارس استعدادهای درخشان، آزمون ورودی برای جذب دانشآموزان دارد، به همین دلیل بسیاری از افراد در مناطق محروم به دلایل مختلف نمیتوانند در این مدارس تحصیل کنند.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان تصریح کرد: یکی از شروط تأسیس مدارس استعدادهای درخشان، شرط جمعیتی منطقه است؛ به این معنا که 1.5 درصد از دانشآموزان آن منطقه به سه کلاس برسند.
مهاجرانی اضافه کرد: به همین دلیل در بسیاری از مناطق محروم این مدارس تأسیس نمیشود برای همین به دنبال راهی بودیم تا بتوانیم مسیر پرورش استعدادهای دانشآموزان مناطق محروم را باز کنیم.
وی عنوان کرد: برای آنکه این دانشآموزان بتوانند از امکانات این مدارس استفاده کنند، تمهیداتی اندیشیده شده است و برای دانشآموزانی که امکان حضور در این کلاسها را ندارند، شرایطی فراهم شده تا بتوانند از امکانات این مدارس مانند آزمایشگاه، کتابخانه و ... استفاده کنند.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان خاطرنشان کرد: دو شرط منطقه محروم بودن و شرکت در تست هوش از شرایط استفاده از امکانات مدارس استعدادهای درخشان در مناطق محروم است.
مهاجرانی تأکید کرد: در حال حاضر خراسان شمالی به عنوان پایلوت طرح کلاس تیزهوش از مهرماه انتخاب شده است و در صورت موفقیت این طرح، این برنامه در استان سیستان و بلوچستان به دلیل بالا بودن ظرفیتهای استعداد دانشآموزی اجرا میشود.
وی یادآور شد: آزمون ورودی به شرط ورود به مدارس استعدادهای درخشان حرکت خوبی است اما نباید این آزمون تنها عامل بالا بودن ضریب هوشی دانشآموز عنوان شود و طرح کلاس تیزهوش به عنوان برنامه مکمل در مدارس استعدادهای درخشان میتواند به این موضوع کمک کند.
انتهای پیام/4087/پ
انتهای پیام/