![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان بوشهر، محمدحسین ارسطوزاده اظهار کرد: مراسم عید تلخک، صدفسازی، پخت نان محلی گرده، مهارت پخت غذای قیمه و شکر پلوی بوشهری، روش تهیه غاپ(پنیر درخت خرما)، تسبیحسازی با هسته خرما، پخت غذای محلی موی شور(ماهی شور) و پخت غذای دو پیازه موی شور(ماهی شور) هشت اثری هستند که استان بوشهر روز پنجم تیرماه در جلسه دفاع از آثار برای ثبت در فهرست آثار ملی ارائه کرد.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان بوشهر افزود: هر هشت اثر ارائهشده قابلیت ثبت را دارا بوده و در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
انتهای پیام/4078/4121/
انتهای پیام/