فریب اخبار جعلی را نخورید
انتشار اخبار جعلی و کذب در فضای مجازی چنان زیاد شده که قبل از خواندن هر خبری باید از درست بودن آن اطمینان حاصل کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها همه خبرنگار شدهاند. به لطف اینترنت، گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی هر کسی میتواند خبرسازی کند. بسیاری از این اخبار صحت ندارند و تنها برای فریب عموم مردم منتشر میشوند.
با افزایش انتشار اخبار جعلی، دسترسی به اخبار درست و واقعی سختتر شده است. گاهی اوقات حتی نمیدانید که خبر جعلی است یا واقعیت دارد. برای حل این مشکل تاکنون پیشنهادهای زیادی شده که میتوان به استفاده از روزنامهنگاران مورداعتماد، کلان داده و هوش مصنوعی اشاره کرد.
«اول فکتور» یک پلتفرم تحت وب مورد اعتماد است که واقعی بودن اخبار را چک میکند. اول فکتور بعد از راهاندازی اپلیکیشن هوشمند «سیویک اول» که اخبار مهم را به شکل ساده بیان میکرد، اول فکتور را راهاندازی کرد. این وبسایت کوچک تمام نیازهای خبری کاربر را مرتفع میکند.
ایلان ماسک مدیر اجرایی اسپیس ایکس یک بار اظهار کرد که اخبار باید براساس صحت و دقت رتبهبندی شوند. اول فکتور براساس همین ایده کار میکند. اول فکتور براساس کیفیت منبع، نویسنده، لحن نوشتاری و اعتبار منبع خبر به هر مقاله نمرهای میدهد.
کاربران در این سایت میتوانند جهتگیری سیاسی، موضوعات موردعلاقه و پرسروصداترین اخبار روز را مشخص کنند تا فید اخبارشان مطابق با سلیقه آنها نشان داده شود. جستجو برای مقاله و موضوعات مختلف در این سایت راحتتر است. کاربران میتوانند با ثبتنام در این سایت روزانه بسته خبری را در ایمیل خود دریافت کنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/