۲۰/ اسفند /۱۴۰۳
11:58 31 / 06 /1394
در گفت‌و‌گو با آنا مطرح شد؛

توصیه‌ وزارت بهداشت برای خرید و ذبح دام

رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه دام باید از مراکز دامپزشکی تهیه شود، گفت: همچنین توصیه می‌شود دام خریداری شده را در کشتارگاه‌ها و توسط ذابح مورد تایید سازمان دامپزشکی ذبح کنند.

دکتر محمدرضا شیرزادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا، با توجه به فرارسیدن عید قربان به بیان نکاتی در خصوص ذبح قربانی در شرایط استاندارد و ایمن پرداخت و گفت: در این ایام سازمان دامپزشکی در سطح تمام استان‌ها به راه‌اندازی میادین و مراکز ارائه دام می‌پردازد که به افراد توصیه می‌شود دام مورد نظر از قبیل گوسفند، بز و یا گاو را از این مراکز تهیه کنند.


رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت، با بیان اینکه دام‌های توزیع شده توسط سازمان دامپزشکی مورد تایید هستند، گفت: به افراد هشدار داده می‌شود به هیچ عنوان دام را از مراکز دیگر تهیه نکنند زیرا ممکن است دام به‌ آلودگی‌های منطقه و شهری آلوده باشد.


وی در خصوص ذبح دام نیز گفت: هم چنین توصیه می‌شود دام خریداری شده را در کشتارگاه‌ها و توسط ذابح مورد تایید سازمان دامپزشکی ذبح کنند زیرا این افراد تحت شرایط استاندارد این کار را انجام می‌دهند.


شیرزادی افزود: افراد باید از ذبح دام در منزل یا معابر خودداری کنند زیرا ممکن است ترشح خون یا بزاق گوسفند موجب بروز بیماری در‌ فرد و خانواده آنها شود.


رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک میان انسان و دام وزارت بهداشت، اضافه کرد: افراد زمانی که برای ذبح دام به کشتارگاه مراجعه می‌کنند باید توجه داشته باشند که ذابح باید دارای دستکش، عینک و لباس پاکیزه باشد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب



انتهای پیام/

ارسال نظر