سیاستهای کلی انتخابات در صورت رسیدن به اسفند 94، مجلس دهم را مجلسی توانمند میکند
یدالله طاهرنژاد در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت درباره فعالیت احزاب در انتخابات و چالشهای احتمالی آن، اظهار کرد: واقعیت این است که قانونی که در مجمع در حال بررسی است، تا به قانون تبدیل شود قابل پیشبینی نیست که چه اتفاقی خواهد افتاد.
وی افزود: امیدواریم این سیاستها تا حد زیادی از مشکلات احزاب بکاهد و در انتخابات آینده گروههای سیاسی بتوانند فعالتر از گذشته حضور یابند. در حال حاضر احزاب برای فعالیت مانع جدی ندارند و گنکرهها و جلسات آنها در حال برگزاری است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: به نظر می رسد در دولت تدبیر و امید، فعالیت احزاب به شکل چشمگیری توسعه پیدا کرده است و انصافا مانع جدی وجود ندارد.
طاهرنژاد در پاسخ به این سؤال که "معرفی افراد شایسته و دفاع از حقوق افراد در مجاری ذیربط برای احزاب در انتخابات در مصوبه اخیر مجمع تعیین شده است، برای عملیاتی شدن این امر چه تنگناهایی وجود دارد؟" اظهار کرد: اگر این سیاستها به قانون تبدیل شود و به انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی برسد، مجلس دهم مجلسی قدرتمند، قابل دفاع، توانمند و پاسخگو خواهد بود چراکه اینگونه احزاب بر روی کادر تشکیلاتی خود کار میکنند و آموزش میدهند. در قبال این احزاب میتوانند اعضا یا کاندیداهای مورد نظر را استنطاق کنند. این کمک میکند که افراد وقتشان را صرف تبلیغات کنند و درگیر مباحث تأیید یا ردصلاحیت خود نشوند.
این فعالی سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: با وجود این مصوبه مجمع و در پی آن اصلاح قانون انتخابات و احزاب، به نظر میرسد که نارساییها در این زمینه برطرف شود و احزاب بتوانند به صورت عملی از کاندیداهای خود حمایت و از حقوق آنها در مجاری ذیربط دفاع کنند.
انتهای پیام/