کاری که در برابر تحریم باید انجام دهیم توسعه کشاورزی است
حجتالاسلام والمسلمین سید مرتضی حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در خصوص دیدار اخیر کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری اظهار کرد: صحبتهای مقام معظم رهبری روشن است و هر انسان عاقل متفکر بدون وابستگی به دشمن که شرایط امروز را درک کرده باشد، صحت صحبتهای رهبری را متوجه میشود.
وی افزود: دشمن امروز میداند که فقط با حربه فشار به مردم میتواند کار خود را به پیش ببرد تا مردم از نظام بریده و در جهت اهداف استکبار جهانی حرکت کنند و در همین راستا نیز با استفاده از عناصر نفوذی داخلی و افراد ضدانقلاب خارجنشین، فشار اقتصادی را هر روز بیش از گذشته دنبال میکند و تحریمها نیز در همین راستا اعمال و گسترش مییابد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حال که دشمن، دشمنی خود را به پیش برده و با اعمال تحریمها قصد بر هم زدن امنیت و آرامش ما را دارد، این سؤال مطرح است که باید در برابر تحریمها چه کرد. بیتردید با اعمال تحریمها بسیاری از کالاها را نمیتوان به داخل کشور وارد کرد که برخی از این کالاها تأثیر چندانی بر روی زندگی مردم ندارد، یعنی اگر وارد هم نشود، مشکلی در زندگی مردم ایجاد نخواهد شد.
حسینی ادامه داد: البته برخی از کالاها و اجناس وجود دارد که مانند گندم، برنج، لبنیات و حبوبات به همراه دیگر مایحتاج زندگی مورد اهمیت است که همه آنها را میتوانیم در داخل تولید کنیم و امروز باید تکیه ما نیز بر کشاورزی و دامداری باشد.
تحلیلگر سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: توسعه کشاورزی از تفکرات مقام معظم رهبری است که از سالها قبل بر آن تأکید داشتهاند و در عوض تفکر هاشمیرفسنجانی نیز که به دنبال توسعه صنعتی بود در نقطه مقابل کشاورزی قرار داشت هر چند اگر در صنعت نیز مانند صنایع موشکی حضور متدینین و متخصصان را شاهد باشیم به کسب موفقیت دست مییابیم، ولی ظرفیتهای کشاورزی کشور ما بیش از آن چیزی است که از آن استفاده میشود.
حسینی در ادامه به نقش مسئولان اشاره داشته و خاطرنشان کرد: مسئولان زندگی روزمره مردم را تأمین کرده و به تنظیم بازار و کنترل قیمتها از آسیب رسیدن به اقشار جامعه جلوگیری کنند، ولی متأسفانه هر روز شاهد بیثباتی قیمتها هستیم که هم مسئولان باید برای آن چارهاندیشی کنند و هم مردم شرایط تحریم را درک کرده و با توجه به محتویات آن برنامهریزی کنند.
وی ضمن اشاره به صحبتهای اخیر رئیس جمهور و همچنین بیانات مقام معظم رهبری که اختیارات دولت را نام برده و مسئول اجرای امور را دولت دانستهاند، تصریح کرد: از تعزیرات گرفته تا سازمانهای مربوط به واردات و صادرات همگی مربوط به دولت است و اگر دولت امروز کار جهادی را اولویتش قرار دهد بسیاری از مشکلات امروز را نخواهیم داشت.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همانطور که وزیر آقای روحانی نیز گفت، در ازای دریافت ارز 4 هزار و 200 تومانی نهتنها کاغذ لازم از سوی دریافتکننده ارز وارد نشده بلکه مشخص نیست این ارز کجا هزینه شده و به کجا رفته است و حال این سؤال پیش میآید که چه کسی باید بر روی این موضوع نظارت کند؟ چرا که موضوع ارز 4 هزار و 200 تومانی نه در دست سپاه است و نه قوه قضائیه بلکه دولت مسئول بوده و در قبال آن باید پاسخگو باشد.
وی تصریح کرد: البته بنده این حس را دارم که دریافت کنندگان ارز 4 هزار و 200 تومانی وابسته به دولت هستند و به همین دلیل نیز دولت جرئت بازخواست از آنان را ندارد اما امید داریم که دولت جهادی عمل کند ولی بعید میدانم چرا که بدنه دولت خوشگذران و مرفه است.
انتهای پیام/4123/پ
انتهای پیام/