وی افزود: در اصل 100 قانون اساسی در مورد وظایف شوراها آمده است «برای پیشبرد سریع برنامههای اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی از طریق همکاری مردم با توجه به مقتضیات محلی، اداره امور هر روستا، بخش، شهر، شهرستان یا استان با نظارت شورایی به نام شورای ده، بخش، شهر، شهرستان یا استان صورت میگیرد که اعضای آن را مردم همان محل انتخاب میکنند.»
بحرینیان تصریح کرد: یک هزار میلیارد تومان صرف کارهای فرهنگی در محله هرندی تهران شده و در این محل بوستان احداث کردند و در بازدید عضو شورای شهر از این منطقه، این عضو در جواب خبرنگار میگوید حالم از دیدن این منطقه به هم خورد و هیچ نظر تخصصی و فنی نمیدهد.
عضو سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی افزود: باید وارد سازوکار انتخابات شد. همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای شهر کار درستی نیست چون انتخابات ریاست جمهوری قطبی است و انتخابات شورای شهر جنس تخصصی و فنی دارد.
وی تصریح کرد: در سال 88 جریانی نتیجه انتخابات را نپذیرفت که تبعاتی داشت و انتخابات شورای شهر سه سال به عقب افتاد و ای کاش این انتخابات با انتخابات مجلس همراه و برگزار میشد چون جنس این دو انتخابات به هم شبیهتر است.
بحرینیان در پایان بیان کرد: انتخاب پنج شهردار و مسئول شهرداری در کلانشهر تهران که اختلاف جمعیت صبح و شبش پنج میلیون نفر است، در عرض یک سال، جای انتقاد دارد.
انتهای پیام/4126/
انتهای پیام/