مدیرعامل خبرگزاری فارس تصریح کرد: لحن رسانهها بسیار مهم است، یعنی افراد غیرهمفکر را هم باید همراه با خود کنیم. خیلی از تولیدات رسانهای ما فقط هیجانات خودمان را اقنا میکند و به درد مخاطبان نمیخورد. نباید فقط مواضع خودمان را مطرح کنیم که در این صورت افراد همراه خودمان فقط مطالب را میخوانند. رسانهها باید همه ذهنها را جلب کرده و به سمت خودشان سوق دهند.
وی افزود: ادبیات و زبان لیّن به همراه قول سدید و محکم باید با هم وجود داشته باشد تا تأثیرگذاری بهتری در ذهن مخاطب پدید آید. الحمدلله نیروهای جوان رسانهای در حال مجهز شدن هستند و امروز در مرز علم رسانهای هوش مصنوعی بحثی است که به خوبی از آن استفاده میشود.
تیرانداز گفت: بهجز لحن و ادبیات، اختلاف سطح و منظر رسانه با مخاطب هم مهم است و خبرنگار باید از دید مخاطب به قضایا نگاه کند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس بیان کرد: برای مثال تجربه برجام که رهبری فرمودند آمریکا قابل اعتماد نیست و مردم نیز برخی متوجه نبودند، با گذشت زمان این دید برای عموم مردم پدید آمد، تا جایی که امروز برخی به اصطلاح غربزدهها با روشن شدن جریان، حرفهایی میزنند که افراد انقلابی به این صراحت نمیگفتند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر در حوزه رسانه میخواهیم برای انقلاب سربازی کنیم، باید در علوم ارتباطات، روانشناسی، جامعهشناسی، هوش مصنوعی و سایر علوم مجهز شویم و آنها را در خدمت خود بگیریم. راز عدم انفعال ما این است که خودمان را به این سلاحها مجهز کنیم.
انتهای پیام/4126/
انتهای پیام/