دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1398 - 10:40
با برگزاری جشنواره غذا؛

دانشگاهیان دانشگاه آزاد لاهیجان با سبک صحیح تغذیه آشنا شدند

جشنواره غذا با تأکید بر رژیم پرفیبر و کم‌چرب برای جلوگیری از سرطان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد و دانشگاهیان با سبک صحیح تغذیه آشنا شدند.
کد خبر : 377854
photo_2019-04-30_18-04-57.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، آذین نصرالله‌زاده عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در حاشیه جشنواره غذای این دانشگاه  گفت: می‌توان با تغییر در آداب غذایی نادرست و غیراستاندارد از سرطان پیش‌گیری کرد. افزایش ۵ تا ۷ درصدی سرطان ناشی از خوردن غذاهای ناسالم است و با داشتن رژیم غذایی مناسب و شناخت فیبرهای مهم می‌توان از این بیماری جلوگیری کرد.


وی با تأکید بر خطرات بیماری سرطان اضافه کرد: مادر اکثر بیماری‌ها سوءتغذیه است و هر‌گونه زیاده‌روی و کم‌خوری در هرکدام از این گروه مواد غذایی باعث بروز بیماری‌های خطرناک می‌شود.


مدرس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با بیان اینکه روزانه باید مردان ۳۸ گرم و زنان ۲۵ گرم فیبر استفاده کنند، ادامه داد: رژیم غذایی درست رژیمی است که مصرف مواد غذایی شکل صحیح داشته می‌شود و ما انسان‌ها باید برای جلوگیری از بیماری‌ها به‌خصوص سرطان در این امر کوشا باشیم.


 نصرالله‌زاده ادامه داد: با داشتن رژیم غذایی درست و دریافت فیبر بیشتر در رژیم غذایی می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کرد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب