دانشگاهیان دانشگاه آزاد لاهیجان با سبک صحیح تغذیه آشنا شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، آذین نصراللهزاده عضو هیئتعلمی گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در حاشیه جشنواره غذای این دانشگاه گفت: میتوان با تغییر در آداب غذایی نادرست و غیراستاندارد از سرطان پیشگیری کرد. افزایش ۵ تا ۷ درصدی سرطان ناشی از خوردن غذاهای ناسالم است و با داشتن رژیم غذایی مناسب و شناخت فیبرهای مهم میتوان از این بیماری جلوگیری کرد.
وی با تأکید بر خطرات بیماری سرطان اضافه کرد: مادر اکثر بیماریها سوءتغذیه است و هرگونه زیادهروی و کمخوری در هرکدام از این گروه مواد غذایی باعث بروز بیماریهای خطرناک میشود.
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با بیان اینکه روزانه باید مردان ۳۸ گرم و زنان ۲۵ گرم فیبر استفاده کنند، ادامه داد: رژیم غذایی درست رژیمی است که مصرف مواد غذایی شکل صحیح داشته میشود و ما انسانها باید برای جلوگیری از بیماریها بهخصوص سرطان در این امر کوشا باشیم.
نصراللهزاده ادامه داد: با داشتن رژیم غذایی درست و دریافت فیبر بیشتر در رژیم غذایی میتوان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/