ذینفعان حوزه مهارتآموزی کشور همگرا خواهند شد
حسین بابایان در گفتگو با خبرنگار حوزه کار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به سطوح تعامل آموزشی با سایر کشورها، اظهار کرد: همکاریهای آموزشی ایران در سه سطح مختلف برنامهریزیشده و در حال اجرا است.
وی ادامه داد: برخی از کشورها مانند افغانستان، عراق و تاجیکستان از کمکهای آموزشی ایران برای ارتقاء مهارتهای حرفهای هنرجویان خود استفاده میبرند.
مدیرکل حوزه ریاست سازمان آموزش فنی و حرفهای در مورد کشورهایی که دارای سامانه آموزشی همتراز ایران هستند، ادامه داد: با کشورهایی مانند ترکیه، تبادل مربی و بازدیدهای متقابل از مراکز تربیت مربی و تبادل مقالات علمی و مهارتی را انجام میدهیم.
بابایان با تشریح سومین سطح از همکارهای آموزش مهارتی، تصریح کرد: کشورهایی مانند ژاپن و کره جنوبی با ایجاد کارگاههایی مانند مرکز آموزش مکانیک خودرو که در خاورمیانه منحصربهفرد است با ما تعامل آموزشی دارند و گام دوم این همکاری آموزشی در بخش مکانیک خودروهای سنگین با اعتبار 7500 یورویی شروع شده است.
وی به همکاریهای آموزشی با کشورهای ایتالیا و آلمان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با همکاری موسسه تورین ایتالیا به آموزش مربی در سال گذشته اقدام کرد و با BIBB آلمان در استقرار نظامات اداری برای دبیرخانه شورای عالی فنی و حرفهای با ما تعامل مؤثر داشتهاند.
مدیرکل حوزه ریاست سازمان آموزش فنی و حرفهایافزود: با استقرار دبیرخانه شورای عالی فنی و حرفهای همه ذینفعان حوزه مهارتآموزی کشور را اعم از ارائهدهندگان آموزش و فعالان بازار کار و ایجاد تعادل مهارت مورد نیاز نیروی کار فراهم خواهد شد.
به گزارش آنا، سازمان آموزش فنی و حرفهای به نیابت از وزارت کار میتواند دستکم در حوزه استقرار نظامات اداری برای بهبود رویههای ارتباطی با سایر دستگاههای اجرایی کشور در تحقق حقوق نخبگان مهارتی و بهکارگیری سایر هنرآموختگان در بازار کار به نتایج درخور دست یابد و از همانندسازی با سایر نخبگان کشور فارغ شوند.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/