علائم گوارشی پس از خوردن قارچ جدی گرفته شود
رئیس اورژانس تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: با شروع فصل بهار و بارندگیهایی که در چند وقت گذشته در سراسر کشور داشتیم به طور طبیعی قارچهای سمی نیز رشد زیادی خواهند داشت.
وی اظهار کرد: سال گذشته مصرف قارچهای سمی جان چندین نفر در کشور را گرفت.
پیمان صابریان در ادامه خاطرنشان کرد: برای آن که امسال قارچهای سمی تلفات کمتری دهند، توصیه میکنیم که از قارچهایی که در طبیعت رشد کردهاند و در کنار تنه درختان میرویند جداً خودداری کنید.
وی تصریحکرد: از مصرف قارچهای فلهای که افراد ناشناس از مناطق کوهستانی چیده و آنها را در بازار عرضه میکنند نیز خودداری کنید و تنها از قارچهایی استفاده کنید که در فروشگاههای مجاز و با بستهبندیهای سازمان غذا و دارو عرضه میشوند.
صابریان عنوان کرد: این برخی از این قارچها هیچ علائم ظاهری برای شناسایی سمی بودن یا غیر سمی بودن آنها ندارند و حتی با کباب کردن ، آبپزک ردن و سرخ کردن قارچ ها نمیتوان سم موجود در این ماده غذایی را از بین برد.
وی اضافه کرد: در صورتی که علائم و نشانههایی مانند تهوع استفراغ و اسهال را با خوردن قارچ مشاهده کردید سریع به مراکز درمانی و تخصصی سمشناسی مراجعه کنید. علائم گوارشی که ۶ ساعت پس از مصرف قارچ بروز میکند بسیار خطرناک است. اما به خاطر داشته باشید که تأخیر در رسیدن بیمار به بیمارستان میتواند شانس زنده ماندن افراد را کاهش دهد.
انتهای پیام /۴۰۸۷/
انتهای پیام/