دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 فروردين 1398 - 17:06
روزانه صورت می‌گیرد؛

طبخ 18 هزار پرس غذا در دانشگاه آزاد شوشتر برای سیل‌زدگان شعیبیه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از طبخ ۶ هزار پرس غذا در هر وعده برای سیل‌زدگان شعیبیه در آشپزخانه مجهز این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 372797
image1.jpeg

محمدحسین پورمحمدی با بیان اینکه در هر وعده غذایی 6 هزار پرس غذا برای مردم مناطق سیل‌زده شعیبیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر طبخ می‌شود به خبرنگار خبرگزاری آنا در شوشتر گفت: روزانه 18 هزار پرس غذا شامل صبحانه، ناهار و شام در آشپزخانه مجهز این واحد دانشگاهی طبخ و توزیع می‌شود.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین، سخت‌ترین و حساس‌ترین بخش‌هایی که در بحران سیل مورد توجه قرار دارد، موضوع تغذیه و تدارکات است که به‌خوبی مورد اهتمام دست‌اندرکاران قرار گرفته است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تصریح کرد:  نحوه ارسال تدارکات، تهیه مواد اولیه، نظارت، بهداشت، طبخ  و ... فرآیندی زمان بر و حساس به حساب می‌آید که توسط تیمی مجرب و بر اساس نظرات کارشناسی تهیه و اجرایی می‌شود.


پورمحمدی افزود: قابلیت پخت ۱۰ هزار پرس غذا در هر وعده در آشپزخانه این واحد دانشگاهی وجود دارد که اکنون 6 هزار پرس در هر وعده تهیه و توزیع می‌شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب