طبخ 18 هزار پرس غذا در دانشگاه آزاد شوشتر برای سیلزدگان شعیبیه
محمدحسین پورمحمدی با بیان اینکه در هر وعده غذایی 6 هزار پرس غذا برای مردم مناطق سیلزده شعیبیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر طبخ میشود به خبرنگار خبرگزاری آنا در شوشتر گفت: روزانه 18 هزار پرس غذا شامل صبحانه، ناهار و شام در آشپزخانه مجهز این واحد دانشگاهی طبخ و توزیع میشود.
وی افزود: یکی از مهمترین، سختترین و حساسترین بخشهایی که در بحران سیل مورد توجه قرار دارد، موضوع تغذیه و تدارکات است که بهخوبی مورد اهتمام دستاندرکاران قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تصریح کرد: نحوه ارسال تدارکات، تهیه مواد اولیه، نظارت، بهداشت، طبخ و ... فرآیندی زمان بر و حساس به حساب میآید که توسط تیمی مجرب و بر اساس نظرات کارشناسی تهیه و اجرایی میشود.
پورمحمدی افزود: قابلیت پخت ۱۰ هزار پرس غذا در هر وعده در آشپزخانه این واحد دانشگاهی وجود دارد که اکنون 6 هزار پرس در هر وعده تهیه و توزیع میشود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/