محکومان فتنه نباید در پست مدیریتی بهکارگیری شوند
احمد امیرآبادیفراهانی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به انتصاب محکومان امنیتی در پستهای کلیدی کشور، اظهار کرد: متأسفانه چند سال اخیر یکی از مشکلات عمده کشور این است که افراد نفوذی در دستگاههای اجرایی بهکار گرفته میشوند و وزیر اطلاعات باید پاسخگوی چنین انتصابهایی باشد.
وی اضافه کرد: فردی که در جریان فتنه و اقدام علیه نظام محکوم شده، نباید در پستهای مدیریتی بهکارگیری شود. درست است که این افراد حقوق شهروندی و حق زندگی اجتماعی دارند، اما نباید در داخل کشور مسئولیت داشته باشند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: افراد نمیتوانند هم اپوزیسیون نظام باشد و هم در حاکمیت پست مدیریت بگیرند. کسی باید در رأس قرار گیرد که دلسوز باشد و برای مردم کار کند و این مشکل اساسی است که در کشور وجود دارد.
بیتوجهی به استعلامهای وزارت اطلاعات در انتصابها
عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با تأکید اینکه نمایندگان در کمیسیون امنیت ملی مجلس چند بار وزیر اطلاعات را خواسته و در این رابطه از وی سؤال کردند، بالاخره باید به افرادی که در وزارتخانه مسئولیت دارند تذکر داده شود در انتصاب افراد مراقبت کنند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به اینکه شنیده شده گاه افراد اقدامات خودسرانه کرده و به حرف وزارتخانه گوش نمیدهند، تأکید کرد: قوه قضائیه باید در جایگاه دفاع از حقوق عامه و عدم رعایت قانون با اینگونه موارد برخورد کند که مسئولی که حکم انتصاب را میزند و به استعلامهای وزارت اطلاعات بیتوجه است، باید در مجلس پاسخگو باشد.
به گزارش آنا، در آخرین روزهای سال ۹۷، امیرآریا زند از بازداشتشدگان حوادث سال ۸۸ به سرپرستی مجموعه فرهنگی برج میلاد منصوب شد.
وی از دوستان و حامیان کاوه مدنی است که پس از آشکار شدن اتهامات امنیتی و جاسوسی از مراکز نظامی، از کشور متواری شد.
انتهای پیام/4034/4123/
انتهای پیام/