پاسخ این است که FATF اصلاً نهاد مستقلی نیست. وقتی رئیس FATF، جزء کارشناسان ارشد وزارت خزانهداری آمریکاست پس معلوم است که این نهاد تحت سیطره چه کشوری قرار دارد.
بزرگترین حامیان تروریسم در دنیا بهراحتی مشغول جنایتند و FATF هیچکاری با آنها ندارد. نهتنها کاری ندارد بلکه عضو ناظر FATF هستند. عربستان که تأمین مالی تروریسمهای طالبان و داعش را عهدهدار است و گروهکهای تروریستی که در اروپا عمل میکنند ریشههایشان به عربستان برمیگردد، عضو ناظر FATF هستند و هرگز هم جزء لیست سیاه قرار نمیگیرند.
گروهکهای مختلف و جریان منافقین که 17 هزار ترور در ایران انجام دادهاند، اینها پناهندگان همان کسانی هستند که FATF را علم کردهاند و میخواهند با تروریسم مبارزه کنند.
بهنظر من این لوایح را چون اینها در میدان نبرد و نظامی از جریانهای مقاومت شکست خوردهاند میخواهند در میز مذاکره آن را جبران کنند و به پیروزی برسند.
از برجام تا FATF و این خط سناریو ادامه دارد. اینها یک سناریو و پازل پیچیدهای درست کردند که برجامهای 1 و 2 و 3 و 4 همه جزء یک پازل هستند. FATF را به برجام وصل کردند و ارتباط دادند و در بیانیه جدید اروپا آمده است. ایران را وارد یک تونلی کردند که در ادامه آن تونلهای دیگری است. ما از تونل برجام درآمدیم به FATF رسیدیم. مسلماً و مطمئناً بعد از FATF یک تونل دیگر برای ما درست کردهاند.
ما در سیاست خارجی نباید منفعلانه عمل کنیم. این توصیه به مسئولان است. الان ما در پیوستن به لوایح و کنوانسیونهای بینالمللی کاملاً منفعلانه عمل میکنیم و نباید اینگونه عمل شود. نباید عجولانه با این مسائل برخورد شود و باید مصالح ملی را در نظر بگیریم. واقعاً نباید مردم را از شرایط حال ترساند و از گودال به چاه وارد کرد.
انتهای پیام/