مجمع عالی گروههای جهادی از فردا به مدت 3 روز شروع به کار میکند
محمد زهرایی در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره برگزاری رویداد حرکتهای جهادی، گفت: این رویداد از دو بخش تشکیل شده که یکی مجمع عالی گروههای جهادی است و دیگری جشنواره ملی جهادگران.
مجمع عالی گروههای جهادی شبکه غیررسمی بسیج سازندگی است
وی ادامه داد: در بحث مجمع عالی گروههای جهادی، شبکه غیررسمی بسیج سازندگی متشکل از جهادگرانی که در کل کشور خدمت میکنند با راهاندازی این مجمع قوام خود را پیدا خواهد کرد. اتفاقی که این بخش به ارمغان خواهد آورد این است که در تمامی شهرستانها، شورای جهادی شهرستان متشکل از مسئولان گروههای جهادی بومی تشکیل جلسه داده و انتخابات درونی را برگزار میکنند و سپس هیئترئیسه شورای شهرستان شکل گرفته و رئیس شورای جهادی شهرستان هم معرفی میشود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی اضافه کرد: هیئترئیسه شوراهای جهادی شهرستانها، مجمع جهادی استان را تشکیل میدهند و با برگزاری انتخابات درونی هیئترئیسه جهادی استان را مشخص میکنند و یک نفر هم که بالاترین رأی را دارد بهعنوان رئیس مجمع جهادی استان انتخاب میشود.
زهرایی ادامه داد: رؤسای مجامع جهادی استانها میتوانند برای ریاست مجمع عالی جهادی کشور کاندیدا شوند و اعضای هیئترئیسه مجامع استانی و به همراه رؤسای شهرستانی در انتخابات شرکت میکنند و رأی میدهند.
مجمع عالی گروههای جهادی از فردا شروع به کار میکند
وی افزود: مجمع عالی گروههای جهادی از فردا شروع به کار میکند و تا ظهر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته، کارگاهها و کارگروههای تخصصی برگزار و نوع شرح وظایف و مأموریتهایی که مجمع عالی گروههای جهادی و مجامع شهرستانی میخواهند عهدهدار شوند، در این کارگاهها تبیین میشوند. سپس بعدازظهر پنجشنبه انتخابات برگزار میشود و بیش از 400 نفر از رؤسای شهرستانی به همراه هیئترئیسه استانها حضور دارند و از حق رأی برخوردارند تا هیئترئیسه و رئیس مجمع عالی گروههای جهادی را انتخاب کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه رئیس مجمع عالی گروههای جهادی با شوراها و مجامع داخلی خودش تشکیل جلسه میدهد و کارگروههای تخصصی خودش را معرفی میکند، گفت: اما کار عمده رئیس این است که سند و برنامه سالیانه جهتدهی گروههای جهادی را تدوین کند.
شرح وظایف مجمع عالی گروههای جهادی
وی ادامه داد: آسیبشناسی حرکتهای جهادی، انتقال تجربیات جهادگران به یکدیگر، شناسایی و عرضه آثار و فعالیتهای جهادگران به مردم، مطالبهگری و انتقال صدای مردم و جهادگران به بدنه دولت، انجام کار اندیشهورزی و فکری بهعنوان یک شبکه غیررسمی در کنار بسیج سازندگی، کمکرسانی به بسیج سازندگی در نظارت و ارزیابی صحیح از عملکرد گروههای جهادی، کمکرسانی به استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین و مردم، کمک به افزایش تعامل میان دستگاههای اجرایی و نهادهای انقلابی با سازمان بسیج سازندگی از کارویژههای مهم این مجمع هستند.
جشنواره ملی جهادگران روز جمعه در لانه جاسوسی برگزار میشود
زهرایی درباره جشنواره ملی جهادگران بهعنوان مرحله دوم این رویداد، گفت: امروز حدود 11 هزار گروه جهادی در کشور فعالیت میکنند و همچنین بیش از 250 هزار نفر جهادگر داوطلب به مناطق محروم میروند. این جشنواره بهدنبال این است که آثار فعالیتهای جهادگران را در منظر و مرئای عموم قرار دهد و در عرصههای فرهنگی، محرومیتزدایی، اقتصادی و پزشکی بیش از سه هزار و 500 اثر از جهادگران به این جشنواره رسیده و توسط یک تیم 45 نفره از پیشکسوتان حرکتهای جهادی در حوزههای تخصصی مورد داوری قرار گرفتهاند و انشاءالله از ساعت 9 تا 12 روز جمعه اختتامیه جشنواره را در سالن بصیرت لانه جاسوسی برگزار خواهیم کرد و در اختتامیه از حدود 90 نفر از منتخبان، حامیان گروههای جهادی و فعالان حرکتهای جهادی تقدیر میشود. همچنین در این مراسم مسئولان لشکری و کشوری حضور دارند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه این رویکرد بهتازگی اتفاق افتاده است، افزود: این اولین رویکرد بزرگ جهادگران در سال 1397 است و امیدواریم که بتوانیم دبیرخانه جشنواره ملی جهادگران را بهطور دائمی تأسیس کنیم تا هرساله چنین جشنوارهای برگزار شود و همچنین امیدوارم مجمع عالی جهادگران را بعد از اینکه قوام و ثبات خود را پیدا کرد، از سال آینده بهطور سالیانه برگزار کنیم تا خدمات و فعالیتهای جهادگران به مردم در مناطق محروم و مرزی بهصورت ملموس و شفاف ارائه شوند و گروههای جهادی از اثربخشی بالایی برخوردار باشند.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/